Home » Bærbar computer » Dell lancerer ultratynd monstermaskine
Dell lancerer ultratynd monstermaskine

Dell lancerer ultratynd monstermaskine

Share

XPS 15z er en slank og veltrimmet bærbar, der har kræfter som en stor og stærk stationær

Da Apple lancerede den seneste Macbook Air for blot et halvt års tid siden, var det en uhørt kraftig sag taget dens slanke design og beskedne størrelse i betragtning. Efterfølgende er den ene efter den anden ultratynde bærbare kommet på markedet, som overgår den i såvel styrke som slankhed.

Nu melder Dell sig også på banen med en maskine, der måler blot 0,97″ i tykkelsen, men på papiret ser ud til at kunne slå de fleste ultratynde bærbare af banen.

Processorkræfterne er hidtil blevet doseret skånsomt i de ultratynde bærbare af hensyn til varmeudviklingen, men sådanne hensyn har tilsyneladende ikke været nødvendige i XPS 15z, som kan udstyres med Core i5 på 2,9GHz og Core i7 på ikke mindre 3,4GHz – begge fra det nye Sandy Bridge-sortiment.

Se også:  Danmarks AI-ambitioner endnu uopfyldte – men det lysner

Der er desuden kraftig grafik i form af Nvidia GT 525M-grafikkort, og til at sende billeder videre til dit tv eller anden form for skærm får du både hdmi og mini-DisplayPort.

Der burde dog også være god mulighed for at nyde video og billeder på computeren. For en gang skyld er der nemlig en god størrelse skærm med ordentlig opløsning til rådighed i form af et 15,6″ led-display på 1.920×1.080 pixels. Harddisken er en stor og hurtig sag på 750GB og 7200rpm harddisk-drive.

Et optisk drev, to usb 3.0-porte er der også blevet plads til, mens du kan koble dig på nettet via ethernet-port eller WiFi og videochatte ved hjælp af 1,3MP webkamera. Styresystemet er Windows 7 Home Premium.

Se også:  Dell XPS 15 [TEST]: Drømmebærbar til businessmanden

Hvornår vi ser Dell XPS 15z hos de danske forhandlere, er der endnu ingen meldinger om, men det varer formentlig ikke længe. Amerikanerne kan købe den fra i dag til en pris af 999 dollars. Det betyder, at du nok ikke kommer til at slippe under 8.000 kroner herhjemme.


TAGS
Dell
Ultra-tynd bærbar
xps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S