Home » AOD Pro » Dell klar med toptunet Chromebook til business-folket
Dell klar med toptunet Chromebook til business-folket

Dell klar med toptunet Chromebook til business-folket

Share

Den nye Latitude Chromebook Enterprise kommer i et slankt, kompakt design med masser af produktivitetsfunktioner samt en skarp 4K-skærm

Chromebooks anvendes i høj grad i undervisningssektoren, men i virksomheder er de ikke så udbredt.

Nu kommer Dell imidlertid med Latitude 7410 Chromebook Enterprise, en Chromebook rettet direkte mod erhverv.

Den fås som 14-tommer letvægtslaptop, i forarbejdet aluminium eller kulfiber samt som en 2-i-1’er, med skærm der kan bukkes hele vejen rundt.

Arbejd overalt

Latitude 7410 Chromebook Enterprise kommer med funktioner til sikkerhed og produktivitet, der lader medarbejderne komme i gang med deres arbejde med det samme – uden de skal bruge tid på at sætte enheden op. Latitude 7410 Chromebook Enterprise er udviklet i samarbejde med Intel, som del af innovationsprogrammet Project Athena, og kommer med LTE mobilt bredbånd, Intel WiFi 6 samt op til 10. generations Intel Core i7-processorer.

Se også:  Ingen Chromebooks i Helsingørs skoler i denne uge – lammet af Datatilsynets forbud

Latitude 7410 har 4K-skærm, der reducerer det skadelige blå skærmlys. Skærmen har smal ramme, så man får mest mulig skærmplads, samt akustisk støjreducering, så man det får mest muligt ud af deres videomøder.

Batterilevetiden er op til 21 timer, og opladning fra 0% til 35% sker på blot 20 minutter ved hjælp af ExpressChargeBoost – eller helt op til 80% på en time med ExpressCharge.

Computeren kan tændes på tre sekunder ved blot at løfte låget med én hånd.

Nem at integrere i virksomhedssystemet

Dell Technologies Unified Workspace giver it-ledere mulighed for at sikre, administrere og understøtte Latitude Chromebook Enterprise. Unified Workspace er tilgængeligt i mere end 50 lande med 14 forskellige sprogtastaturer, og lader virksomheder vælge og købe de forskellige konfigurationer, der imødekommer medarbejdernes behov. It-afdelingen kan administrere enhederne med det samme niveau af support, sikkerhed og pålidelighed, som der forventes i et virksomhedsmiljø – samtidig med at de får platformstabilitet med Intel Stable it-platformen. It kan servicere og opgradere lagerplads og batterier samt betjene den samme supportmodel i hele deres organisation.

Se også:  Her giver pegefeltet adgang til lyd, billede og chat under Zoom-møder

Latitude 7410 Chromebook Enterprise er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris, der starter på 8.963 kr. ekskl. moms.

Latitude 7410 Chromebook Enterprise med Intel Core i3-processorer vil ligeledes snart blive tilgængelig. Den vejledende udsalgspris starter på 8.009 kr. ekskl. moms.


TAGS
Bærbar
Chromebook
Dell
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S