Home » Stationær computer » Dell Inspiron 24 5000 [TEST]: Underholdningsmaskine ude af proportioner
Dell Inspiron 24 5000 [TEST]: Underholdningsmaskine ude af proportioner

Dell Inspiron 24 5000 [TEST]: Underholdningsmaskine ude af proportioner

Share

Sammenstykningen af komponenter hænger ikke sammen i den testede version af Inspiron 24, men grundlæggende set er der tale om en fin alt-i-en’er til prisen

Når nu det meste af den underholdning, vi konsumerer, efterhånden stammer fra nettet, så giver det jo helt god mening at skabe en computer, der er optimeret til dette formål. Det er, hvad Dell har forsøgt med Inspiron 24 5000.

Nydelig og velforsynet

Det er en ganske nydelig computer med sort front samt hvid bagside og stander. Det meste er skabt i hård plast, men byggekvaliteten er ikke desto mindre solid.

På siderne og bagpå finder man et imponerende udvalg af tilslutninger, og under skærmen er der både et almindeligt kamera og infrarødt kamera, så man kan webchatte og udnytte ansigtslogin i Windows Hello. Der hører tastatur og mus med, men de er desværre af den helt billige slags.

Se også:  ADesk Inspire H24 [TEST]: Komplet løsning til kontoret
Spild af kræfter

Maskinen fås i forskellige konfigurationer. Vi testede den vildeste, som blandt andet inkluderer Radeon RX560-grafikkort, 16 GB ram samt ssd plus almindelig harddisk. Så er man tæt på ni tusind kroner.

Sagen er dog, at resten af komponenterne ikke rigtig retfærdiggør så høje specs. Uanset hvad du ellers fylder i maskinen, så forbliver den indbyggede skærm nemlig et beskedent trykfølsomt full HD-display.

Det behøver man ikke et særlig kraftigt grafikkort for at trække. Og da der er tale om et IPS-panel, er det samtidig ikke en type skærm, der indbyder til hardcore gaming.

Trods pixelering, når du sidder tæt på, er det dog som sådan en udmærket skærm, der på ganske nydelig vis er strukket næsten helt ud til kanten af rammen.

Se også:  MSI Cubi [TEST]: En computerbrik til dit daglige arbejde

Den har et mat look, som gør billedet lidt biografagtigt, mens farverne er rene og stærke. Touchskærmen er desuden af den antirefleksive type, så lyset fra dine omgivelser ikke kan forstyrre billedet så meget.

Højttalerne, der sidder under skærmen, fylder en del, men de leverer tilgængelig også ganske glimrende lyd. Den dybe buldren i actionfilmene får du ikke med, men lyden er tilstrækkelig god til, at du ikke nødvendigvis behøver at tilslutte eksterne højttalere.

Dell Inspiron 24 5000
  • Features
  • Skærm
  • Lyd
  • Ydelse
  • Design
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Det giver ikke nogen mening at fylde en masse dyre komponenter i maskinen. Dem kan den alligevel ikke give dig fyldt udbytte af. Holder du dig til den basale konfiguration, er der dog tale om en ganske udmærket underhold-ningsmaskine til en god pris.«

Nøgletal
Pris: 8723 kr.
Skærm: 23,8” refleksfri IPS-skærm i full HD-opløsning (1920 x 1080 pixel)
Grafikkort: AMD Radeon RX560 4GB
Processor: AMD A12-9800E
Ram: 16 GB DDR4 2400 MHz
Drev: 128 GB SSD og 1 TB harddisk
Tilslutninger: 4 x USB 3.1, 1 x USB C
2 x USB, 2.0 HDMI, kortlæser, m.m.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
alt-i-en computer
Dell
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S