Home » Bærbar computer » Dell Chromebook 11 3120
Dell Chromebook 11 3120

Dell Chromebook 11 3120

Share

Dell Chromebook 11 er speciel på flere fronter

Den har et udseende, der er mere råt og spartansk end hos de andre deltagere. Det i øvrigt nydelige design inkluderer også taster, der matcher.

Dell Chromebook 11 har en yderst solid konstruktion, der overholder amerikanske militær-standarder. Den har gummibeklædt skærm og bund og er således også skabt med henblik på hverdagsbrug i undervisnings-øjemed.

En interessant løsning er LED-dioden på bagsiden af skærmen, der kan vise, om en studerende er online, eller om vedkommende ønsker at interagere med underviseren. En sjov og eftertænksom løsning.

Robust og kompakt Chrome-book, den er skabt til undervisning og studiet, men klarer alle opgaver i hverdagen uden at kny.

Se også:  Er en Chromebook et godt alternativ til en Windows-bærbar?

Med en vægt på blot 1,32 kg og de beskedne dimensioner er den glimrende til formålet, den har også testens tredjebedste batterilevetid, hvilket gør, at man kan drage fuld nytte af de indbyggede egenskaber.

Man kan få den med touchskærm, men udgaven, vi har testet, har dog ikke touch. Den har en skærmopløsning på 1366 x 768 pixel, hvilket er ensbetydende med en pixeltæthed på 135,1 PPI.

Skærmen er i midten, hvad lysstyrke angår blandt deltagerne her i feltet, og den har et tiltalende billede med pæne farver, når den er positioneret rigtigt.
Det er dog den skærm i testen, hvor billedet hurtigst bliver udvasket med kraftige farveskift, når den er ude af fokus. Det ødelægger noget af fidusen ved den feature, som denne Chromebook er ene om at have. Skærmen kan nemlig vippes 180 grader bagover.

Se også:  Danmarks AI-ambitioner endnu uopfyldte – men det lysner

Ydelsesmæssigt fremstår den ifølge CrXPRT benchmarken til at være feltets hurtigste, den er også bedst i SunSpider testen. I normalt brug er det ikke rigtigt noget, man mærker, men Intel-modellerne er lidt bedre til at klare flere opgaver ad gangen.

Tastaturet har en mellemlang vandring sammenlignet med deltagerne her, de giver en god modstand, og tastaturet er ret behageligt at skrive på. Den indbyggede clickpad er ikke så stor, men den fungerer til gengæld upåklageligt.


Dell Chromebook 11 3120
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Lille og kompakt Chromebook med kraftoverskud målrettet til undervisningsbrug. Den kan takket være sin meget solide konstruktion bruges hver dag uden problemer. God batterilevetid og flot skærmbillede, der dog hurtigt kan ændre karakter.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Chromebook
Dell

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S