Home » AOD Pro » Knusende stærk arbejdsstation til de mest krævende opgaver
Knusende stærk arbejdsstation til de mest krævende opgaver

Knusende stærk arbejdsstation til de mest krævende opgaver

Share

Dell har fornyet sin stationære arbejdsstationsserie med en kraftig maskine, der drives af den nyeste workstation-cpu fra AMD. Den skulle med lethed klare selv de hårdeste ingeniøropgaver

Tidligere på året lancerede AMD den nye cpu-serie Ryzen Threadripper Pro 5000 WX, der er rettet mod stationære arbejdsstationer. Denne kraftige chip – som du ikke selv kan gå ud og købe – har Dell puttet i sin nye stationære arbejdsstation Precision 7865 Tower. Resultatet er en sand muskelmaskine, som kværner sig igennem selv de tungeste arbejdsopgaver.

Nyt er det også, at Dell Precision 7865 Tower kommer med et helt kabinetdesign, som er opbygget med et sekskantet udluftningsmønster, hvilket giver dedikerede luftkanaler til de vigtigste komponenter. Designet forbedrer desuden både pc’ens termiske effektivitet, men også akustikken, så medarbejdere kan fokusere på deres arbejde, forklarer Dell.

Se også:  Supertynd computer med tre mulige styresystemer
Mindre kabinet

Derudover er kabinettet 14 procent mindre end på Dell Precision 7820 Tower. Workstationen har både USB Type-C- og USB A-porte, der er placeret forrest på enheden, samt håndtag, som skal gøre det let at flytte computeren.

Takket være det nye design er det desuden nemt at få adgang til enheden både foran og fra siden, hvilket gavner service og opgraderinger.

Hidsige specifikationer

Med Dell Optimizer for Precision-software anvender systemet desuden kunstig intelligens til at lære brugerens arbejdsstil at kende, hvilket forbedrer applikationernes ydelse helt automatisk, lover Dell.

Dell Precision 7865 Tower har op til 64 CPU-kerner, op til 56 TB lagerplads, valgfri Thunderbolt 3, op til 1 TB DDR4 ECC-hukommelse med RMT Pro samt en lang række af professionelle grafikmuligheder, herunder op til 32 GB AMD Radeon Pro W6800 eller op til 48 GB Nvidia RTX A6000-grafik.

Se også:  Dell OptiPlex7090 Ultra [TEST]: Skab din egen alt i en-computer
Pris og lancering i løbet af sommeren

Det er kort sagt en maskine for ingeniører, arkitekter og andre med behov for bomstærk regnekapacitet til branchespecifikke programmer.

Dell Precision 7865 Tower kommer i handlen på et tidspunkt i sommerperioden, og til den tid vil Dell annoncere prisen.


TAGS
arbejdsstation
Dell
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S