Home » Internet » Del din skærm med andre
Del din skærm med andre

Del din skærm med andre

Share

Det er let at vise sin skærm til andre over nettet, og formålet spænder lige fra projektarbejde over præsentationer og videokonferencer til support og klientsamtaler

Hvis man skal arbejde sammen om et dokument, præsentere noget eller guide folk rundt i et program eller et dokument via nettet, er det genialt at kunne dele sit skærmbillede direkte med andre. Skype kan bruges, men kræver, at man har en betalt konto, og at alle deltagere har programmet installeret på harddisken. Så det er også værd at afprøve en række alternative onlinetjenester, som kan vise ens skærm til andre direkte i ens browser, mens man snakker og skriver sammen undervejs.

Join.me er en af den slags tjenester. Som vært for et møde skal man downloade en gratis app og registrere sig som bruger, hvorefter man kan starte en session for at få et unikt link til ens skærmbillede. Linket skal sendes til dem, som skal være med på fremvisningen, men de øvrige deltagere behøver ikke registrere sig eller downloade appen. De kan følge med direkte i deres browser, og man kan chatte sammen undervejs. Hvis man også vil tale sammen, skal man betale for tjenesten.

Se også:  Tag skærmen med dig - AOC lancerer bærbar 15,6”-touchskærm

Kør direkte i browseren

Hvis der er personer, som er forhindrede i at være med til onlinemødet, kan man optage hele forløbet og efterfølgende dele det med de fraværende. Undervejs kan man overgive kontrollen over ens mus til en af de øvrige deltagere, så det kommer til at fungere som en decideret remote access-session, hvor man kan interagere direkte og yde reel support til hinanden.

En anden smart tjeneste er CliqMeet. Her kan man starte et gratis onlinemøde uden nogen form for registrering eller download af program, så det er ekstremt let at komme i gang med. Funktionerne er stort set de samme som hos Join.me med mulighed for både at dele sin skærm, chatte og snakke sammen. CliqMeet er også rigtig stærk til at præsentere alskens indhold, og man kan både dele sit skærmbillede og afvikle Powerpoint, PDF- og Prezi-præsentationer, samtidig med at deltagerne er med live på webkameraer, chat og lyd. Som gratis bruger kan man maksimalt optage 20 minutter af et møde med op til 15 deltagere.

Se også:  Spar 3.000 kroner på Samsungs vilde gaming-skærm

En tredje tjeneste, der er værd at nævne her, er AnyMeeting. Dette program kører også direkte via browseren, og man kan registrere sig som bruger gratis, hvorefter man kan starte en fælles session for op til 200 deltagere. I den gratis udgave får man mange af de samme muligheder som CliqMeet, man kan dog ikke optage ens møder, og der vises reklamer undervejs. Tjek eventuelt også Vyew, der rummer mange af de samme funktioner i den gratis udgave, som ligeledes er reklamefinansieret.


TAGS
Guide
skærm
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S