Home » Internet » Del din datatrafik uden at betale ekstra
Del din datatrafik uden at betale ekstra

Del din datatrafik uden at betale ekstra

Share

Med 3DataDeling kan 3-abonnenter dele deres datatrafik, uden at det koster en krone ekstra

Forestil dig, at du kan være online via det mobile bredbånd med både din bærbare computer, din iPad og andre enheder, uden at det koster ekstra. Det kan du fra i dag, hvis du er kunde hos 3 og har et 3Max- eller 3Magnum-abonnement.

For de fleste kunder betyder 3DataDeling således, at de kun har brug for ét abonnement til alle deres enheder fremover. Tanken er på den måde at gøre livet som storforbruger af mobilt bredbånd både enklere og billigere. Hvis man har abonnementet 3Max, kan man få to ekstra simkort og dele de 10GB månedlig datatrafik, som følger med i abonnementet, og hvis man har 3Magnum, kan man få tre simkort og dele 20GB datatrafik. Det hele styres fra 3’s selvbetjeningsportal Mit3.

Se også:  Nu kommer der lynhurtigt internet i Parken

3DataDeling er en videreudvikling af den nye abonnementsstruktur, som 3 lancerede den 10. marts. Den består af fem grundpakker – med mulighed for at tilvælge en stribe talepakker, underholdningspakker og rabatpakker, så man kan skræddersy et abonnement, som passer præcis til ens behov. De nye abonnementspakker og 3DataDeling er blevet til efter en omfattende analyse af eksisterende 3-kunders behov, fokusgruppeinterviews og en undersøgelse blandt 2.000 danske telebrugere i samarbejde med TV 2 Beep.

3Max og 3Magnum inkluderer henholdsvis 6 og 50 timers taletid om måneden, 10 eller 20GB datatrafik samt fri sms og mms. Med begge abonnementer kan man få glæde af den fulde hastighed på op til 32Mbit/s i 3’s netværk, hvis man har en enhed, der understøtter den høje hastighed. Der er ingen opkaldsafgift, og man kan frit ringe til andre 3-abonnenter. 3Magnum inkluderer desuden en mobil-tv-pakke. 3Max koster 399 kroner om måneden, og 3Magnum koster 699 kroner om måneden. Oprettelse koster 249 kroner.

Se også:  Nu kommer der lynhurtigt internet i Parken


TAGS
3
3G
datadeling
datatrafik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S