Home » Gratis software » Optimér og defragmentér automatisk
Optimér og defragmentér automatisk

Optimér og defragmentér automatisk

Share

Smart Defrag sørger for at din computer konstant er velsmurt og trimmet, uden at du skal gøre det mindste

Diskfragmentering er en af de væsentligste årsager til at din computer med tiden bliver sløv og ustabil. Derfor er det nødvendigt med regelmæssig defragmentering.

Windows har et indbygget værktøj, der kan gøre det for dig, men funktionaliteten er begrænset, og du skal selv huske at anvende det. Derfor kan det ofte ende med, at man ikke får gjort det så tit som man burde.

Frem for at klare rengøringen på tilfældig basis, var det måske noget at få en rengøringshjælp til at klare det regelmæssigt, så computeren hele tiden er trimmet og velsmurt.

Det kan Smart Defrag gøre for dig. Programmet er et defragmenteringsværktøj, der rummer de samme egenskaber som Windows indbyggede værktøj, men samtidig også giver mange andre funktioner og eftersigende skulle havde verdens hurtigste defragmenteringsmotor.

Se også:  Guide: Sådan fikser du en computer, der ikke vil starte

Udover at analysere og defragmentere på manual vis, kan du indstille programmet til at defragmenterer automatisk. Uden at du selv skal foretage dig det mindste, ligger programmet dermed i baggrunden og sørger for at din harddisk konstant er ryddelig og velkørende.

Det kræver selvfølgelig lidt systemressourcer, men for at det ikke skal presse ydelsen ned, kan du indstille programmet, så det slår defragmenteringen fra, når cpu-forbruget overstiger et vist niveau eller, at det skal gå i gang med at defragmenterer, når systemets tomgang overstiger at vist antal minutter.

På den måde vil det aldrig sluge ressourcer, når computeren kører på sit højeste og andre programmer brug for alle systemets kræfter.

Alternativt kan du indstille programmet til at defragmentere harddisken hver dag, hver uge, hver måned eller ved opstart, logon og så videre

Se også:  Guide: Gratis Microsoft-program gør hverdagen nemmere

Foruden at defragmentere på almindeligvis kan programmet også optimere harddisken til den bedste ydelse. Det foregår ved at de hyppigst brugte filer og mapper placeres på den hurtigste del af disken, så din computer kan kører ved den maksimale hastighed uden at blive ustabil.

Smart Defrag er yderst nemt og brugervenligt at arbejde med. Funktionerne er simpelt og logisk sat op, så du med det samme kan finde rundt i programmet.

De ekstra værktøjer det rummer i forhold til Windows indbyggede værktøj er yderst velkomne og gør hele defragmenteringsproceduren en hel del nemmere at administrere og sikrer, at man får ryddet op på sin harddisk og optimeret den med jævne mellemrum.

Smart Defrag skal derfor have en stor anbefaling herfra.


Smart Defrag
  • Funktionalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

Et rigtig godt og brugervenligt værktøj, der gør defragmentering og optimering af din harddisk en hel del nemmere at administrere

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
gratis software
Systemoptimering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S