Home » Gratis software » Defraggler holder din pc i topform
Defraggler holder din pc i topform

Defraggler holder din pc i topform

Share

Programmet rusker op i din harddisk og kan defragmentere en enkelt fil. Defraggler kommer fra folkene bag oprydningsprogrammet CCleaner

En Windowscomputer har brug for hjælp til at luge ud i unødvendige filer og skabe ny plads på harddisken. Det er folkene fra firmaet Piriform eksperter i, og vi har flere gange omtalt deres gode oprydningsprogram CCleaner.

Hvis du er træt af de indbyggede værktøjer til defragmentering i Windows, fordi de enten er for ringe eller for langsomme, eller begge dele, så skal du kaste dig over Defraggler fra de samme udviklere som lavede CCleaner.

Defraggler er gratis og programmet er både stærkere og hurtigere end de defragmenterings-værktøjer du får med en udgave af Windows. Mens de fleste lignende programmer kun giver dig mulighed for at defragmentere et helt drev, kan Defraggler også tage sig af enkelte mapper eller endda enkelte filer.

Se også:  Guide: Sådan gør du dine internet-ting sikre

Programmet fylder under en megabyte når du downloader det, og der er da heller ikke brugt unødige kræfter på en supersprød brugerflade eller grafisk leg. Der er en list over dine drev, og hvis du klikke på et drev, får du en liste over filerne på drevet, og så kan du vælge hvor mange filer der skal defragmenteres. Du kan også defragmentere hele drevet eller flere drev.

I listen over filer på en bestemt harddisk kan man klikke på en fil og få at se hvor den rent fysisk ligger på disken, og programmet skulle fungere på alle udgaver af Windows siden Win 2000.

Se også:  Linux og Windows i smuk harmoni: Den nyvundne kærlighed er godt nyt for alle

Programmet er gratis for både almindelige forbrugere og virksomheder og kan hentes lige her.


TAGS
ccleaner
gratis software
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S