Home » Underholdning » Streamingtjeneste udfordrer Spotify på musikanbefalinger
Streamingtjeneste udfordrer Spotify på musikanbefalinger

Streamingtjeneste udfordrer Spotify på musikanbefalinger

Share

Deezer, der tidligere på året fik tilført ca. 730 mio. kroner, skruer nu op for konkurrencen mod svenske Spotify. Det sker med en stærkt forbedret udgave af den bagvedliggende motor kaldet Flow, der finder ny musik frem til brugerne baseret på deres musiksmag. Derudover lancerer firmaet en række nye funktioner til deres musikelskende brugere

”Flow er nu en langt mere dynamisk oplevelse, der giver meget bedre anbefalinger til ny musik. Nu tages der blandt andet hensyn til ens favoritsange, hvilken musik man har på sine egne spillelister, hvilken musik man tidligere har lyttet til, hvor længe man lytter til visse sange, hvad andre med samme musiksmag ellers lytter til og en lang række andre faktorer. Det er altså ikke bare en prædefineret liste med en stribe musiknumre, der skifter hver uge, men en individuel tilpasning af musikken til den enkelte bruger hver gang,” siger Alex Esser, der er landeansvarlig for Deezer i Danmark.

Se også:  Spotify skruer op for lydkvaliteten

Sammen med Spotify og Apple Music er Deezer blandt de absolut største udbydere af musikstreaming. Foruden Flow-funktionen, der altså nu tager kampen op med Spotify’s Discover Weekly, har Deezer også lanceret Channels, der dykker endnu dybere ned i musiktjenestens 40 mio. forskellige musiknumre. Dermed kan den enkelte bruger høre meget mere til sine favoritgenrer, hvad enten det gælder særlige spillelister, albums, podcasts eller radiostationer.

Radio med ny funktionalitet

Under Channels finder man nu også Live Radio, der spiller musik i én uendelighed inden for den ønskede genre. Her har Deezer tilføjet funktionen Fingerprinting, der gør, at brugerne i farten hurtigt kan tilføje et nummer fra radiokanalen til egne spillelister.
”Vi har gjort det meget nemmere at opdage ny musik i stedet for at høre de samme travere igen og igen. Denne satsning er ikke bare en make-over, men et kæmpe spring frem for Deezer og alle dem, der gerne vil udvide deres musikhorisont,” siger Alex Esser.

Se også:  Nu anbefaler Spotify sange til dine personlige playlister


TAGS
Deezer
musikstreaming
Spotify

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S