Home » Smart hjem » Deebot X1 Omni [TEST]: Genial rengøringsrobot klarer det hele selv
Deebot X1 Omni [TEST]: Genial rengøringsrobot  klarer det hele selv

Deebot X1 Omni [TEST]: Genial rengøringsrobot klarer det hele selv

Share

En rengøringsrobot kan gøre hverdagen en del nemmere, men helt uden manuelt arbejde er de kære robotter sjældent. Der skal tømmes støvposer, og hvis der er tale om en model med moppe, skal der også fyldes nyt vand på en gang imellem. Begge dele slipper du for med Deebot X1 Omni. Her er tale om en fuldautomatisk rengøringsrobot, som udover at støvsuge og moppe gulvet klarer tømme- og påfyldningsrutiner selv

Robotten, som er af ganske almindeligt format, kommer med en kæmpe station, der ikke blot leverer strøm til robotten, men også tømmer den for skidt, når posen er fuld – og skifter det snavsede vand ud med nyt og rent, når behovet er der. Begge dele nydeligt designet af danske Jacob Jensen Design.

Se også:  Undviger dine tøfler og taler med dit kæledyr: Topsmart robotstøvsuger fra Ecovacs

I princippet skal du således ikke gøre andet end, ofte med ugers mellemrum, at tømme stationens skidtbeholder og tanken med beskidt vand samt fylde nyt, rent vand på. Dog oplevede vi desværre, at vi et par gange måtte ind og tørre en sø af vand op, da der var gået fejl i af- eller påfyldning.

Den bedste vi har testet

Robotten er i stand til at kortlægge din bolig på ganske få minutter med Tru Mapping 2.0-funktionen, og så er man sådan set i gang. Støvsugningen sker med stor effektivitet, og det samme gælder gulvvaskningen. Man skal bare ikke forvente, at moppefunktionen har samme effekt som en grundig manuel gulvvask. Ikke desto mindre er vaskefunktionen i denne maskine mere velfungerende, end vi har oplevet med andre robotter, og den sørger for at holde gulvet pænere og mere hygiejnisk i længere tid, end hvis du blot støvsuger. Det gælder især, hvis dine gulve er lakerede eller af linolium eller lignende.

Se også:  Ny gulvrobot kan både støvsuge, moppe og desinficere

Takket være stærke sensorer og AI-teknologi er robotten god til at navigere i boligen, selv når det flyder med Lego-klodser, og der er møbler. Der er også kamera indbygget, så man kan bruge Deebot som vagthund og se verden fra robottens perspektiv.

Betjeningen foregår nemt med Ecovacs-appen. Stemmestyring er ligeledes muligt med producentens egen Deebot Yiko-assistent.

Det er ikke en billig maskine, men uden tvivl den bedste rengøringsrobot, vi har testet til dato.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner

Pris: 11.299 kroner


TAGS
deebot
ecovacs
støvsugerrobot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S