Home » Netværk » Få stabilt Wi-Fi i alle hjemmets hjørner
Få stabilt Wi-Fi i alle hjemmets hjørner

Få stabilt Wi-Fi i alle hjemmets hjørner

Share

Netværksproducenten TP-Link sender nu sit første Wi-Fi-system baseret på mesh-teknologi på det danske marked. Deco M5 består af diskrete netværksenheder, som placeres rundt omkring i hjemmet og leverer stabil og trådløs internetdækning selv i de fjerneste kroge. På den måde slipper man for irriterende “sorte huller”, hvor nettet ikke rækker

Rigtig mange døjer med ustabilt internet, der ikke dækker alle hjørner og etager af hjemmet ordentligt. I en tid, hvor vores “altid-online-adfærd” stiller større og større krav til vores internetforbindelse, kan selv de heftigste routere indimellem have svært ved at følge med, når hele familien vil surfe på nettet, streame film og spille online-spil samtidig.

Se også:  Netgear RAX10 [TEST]: Lille og kompakt sprinter

Løsningen kan være et Wi-Fi-system, der beror på såkaldt mesh-teknologi. Deco M5, der er seneste skud på stammen fra verdens største producent af netværksprodukter, TP-Link, er et mesh-system bestående af tre diskrete netværksenheder, der tilsammen sikrer stabilt og trådløst internet i hele hjemmet.

Markedets sikreste mesh-system

Deco M5 er udstyret med TP-Links HomeCare, som leverer nogle af de mest omfattende sikkerhedsfunktioner, der findes på markedet i dag. TP-Link HomeCare sørger for optimal beskyttelse mod malware via Trend Micro, der sammen med en SPI firewall, adgangskontrol og sikker fjernstyring af netværket via TP-Links Deco-app garanterer et sikkert hjemme-netværk. På den måde slipper man for at bekymre sig om skadelige programmer eller indtrængen fra hackere.

Se også:  Netgear Nighthawk MK63 [TEST]: Mesh-system med Wi-Fi 6 til økonomipris

Deco M5 giver også mulighed for, at man som forælder via TP-Links “parent control” kan holde øje med og kontrollere netværkssider – både apps eller URL-sider – og på den måde bedre holde styr på sine børns skærmtid – selv når man ikke er hjemme. Man kan også automatisk få tilsendt månedsrapporter til sin mobil og på den måde holde sig opdateret om netværksaktiviteterne i ens hjem.

TAGS
Mesh
router
TP-Link

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S