Home » Foto » De 10 bedste tips til bedre ferieminder
De 10 bedste tips til bedre ferieminder

De 10 bedste tips til bedre ferieminder

Share

Det er ferietid, og vi vil alle sammen gerne have de bedste ferieminder med hjem fra rejsen. Læs her, hvordan du med simple tips får endnu bedre fotos og videoer af din uforglemmelige ferie

1 Film er handlinger.

Der skal ske noget i filmen, for ellers er det virkelig kedeligt at se på. En vulkan, der ikke er i udbrud er kedelig på film, men flot på fotos. Hvad der sker på din film er op til dig – så du kan både filme børnene, der leger, og din kæreste, der går en tur.

2 Hold fingrene fra zoomen.

Når først videokameraet er tændt, så lad være med at bruge zoomknappen. Det kan være meget forvirrende at se en film, hvor der bliver zoomet frem og tilbage. Vælg den afstand, du vil have, inden du starter med at optage, og bevæg hellere kroppen frem og tilbage, hvis du vil tættere på eller længere væk.

[pt id=’2031080′ size=’large’ link=’file’]

 

3 Gå ned i øjenhøjde.

Når man filmer mennesker oppefra kommer de hurtigt til at se lidt undskyldende ud. Men hvis du filmer dem lidt nedefra – uden at overdrive – så tager dine kære sig bedre ud på filmen. Børnene skal du møde i øjenhøjde, så sæt dig på knæ, når det er poderne, der skal foreviges.

Se også:  Sony A7R IV [TEST]: Finkornet full-frame

4 Fortæl selv historien.

Hvis det, du filmer, ikke lige giver mening uden en forklaring, så fortæl selv med rolig stemme, hvad du filmer. Du kan altid lægge musik ind over din optagelse, hvis du en dag fortryder.

5 Kort er godt.

Der er ingen, der gider at se på en film, som er for lang. Så nøjes med højdepunkterne, og drop mellemregningerne. Så vil alle synes, at den lille videosnas er et sjovt og godt minde.

1 Kom tæt på dine motiver.

Når du tager billeder af dine kære, så gå tæt på dem, eller zoom godt ind. Koncentrer dig om at fange det vigtigste, og skær alt det ligegyldige fra.

Se også:  Sonys ekstreme støjdræbere klar i ny version - her er WH-1000XM4

2 Skab perspektiv i billedet.

Når du skal tage et billede af en smuk udsigt, så husk at stille en person i forgrunden. Så ser billedet ikke fladt ud, og dybden i billedet får den smukke udsigt til at fremstå på billedet næsten, som den var i virkeligheden.

[pt id=’2031079′ size=’large’ link=’file’]

 

3 Fang det gode øjeblik.

Hav kameraet tændt, og vær klar til at fange smilet, tåren, glæden eller springet. Det er i korte øjeblikke, at ægte følelser og store bedrifter udfolder sig, så vær klar!

4 Brug også flash udenfor.

Når det er overskyet, eller solen står bagved eller lige over dit motiv, så sæt kameraets flash til. På den måde får du skabt lys i dine motiver, selvom naturens lys måske driller.

5 Kom ned i børnehøjde, når du fotograferer dine små kære.

Om det så er børnene eller kæledyret, så virker billedet bare bedst, hvis du er i øjenhøjde, når du knipser løs.

4,5” smartphone med Windows Phone 8, der understøtter 4G-netværk. Skærmen har et meget lysstærkt billede, der viser helt klare farver. Der er indbygget Wi-Fi, Bluetooth, DLNA og NFC, så du altid kan dele dine billeder og film med andre. Der medfølger en række apps, så du kan redigere dine billeder. Den ultrahøje opløsning giver mulighed for at gå ned i detaljen og forstørre, uden at billedet mister den gode kvalitet. Video optages i full HD.

[pt id=’2031076′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Smartphone
Netværk: 4G, Bluetooth, Wi-Fi, DLNA, NFC
Kameraopløsning: 41 megapixel
Zoom: 3x digitalt

Handy kamera i ministørrelse med rigtig mange muligheder. Videokameraret kan både filme og tage stillbilleder. Videokameraet optager i full HD. Der er indbygget Canons DIGIC DV 4-billedprocessor, som sikrer flotte billeder under mange forhold. Den 2,7” store skærm er trykfølsom og indbyder til leg med kameravinkler. Du kan også vælge at bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening via trådløst netværk. Videokameraet kan desuden kobles til dit tv eller andre enheder via HDMI.

[pt id=’2031077′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Videokamera
Opløsning: 12 megapixel (foto), 8,99 megapixel (video)
Netværk: Wi-Fi
Tilslutninger: HDMI
Lagermedie: MicroSD
Zoom: Nej

Utrolig let 20,1” systemkamera, der både kan tage billeder og optage video. Kameraet har høj billedkvalitet med høj kontrast og flotte farver, selv i svag belysning. Der er desuden masser af indbyggede effekter og filtre samt mulighed for at lave kreative indstillinger og efterbehandlinger med de mange apps, der kan hentes til kameraet. Med NFC og Wi-Fi kan du styre kameraet fra din smartphone og dele fotos trådløst.

[pt id=’2031355′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Systemkamera med 16-50 mm objektiv
Opløsning: 20,1 megapixel
Netværk: Wi-Fi, NFC
Tilslutninger: HDMI
Lagermedie: Memory Stick Pro Duo og SD


TAGS
Canon
foto
Nokia
Sony
Video

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S