Home » Gaming & Konsoller » De største spil lige nu
De største spil lige nu

De største spil lige nu

Share

Sommerens internationale spilmesse E3 afslørede, hvilke spil du skal holde særlig øje med

Den internationale gamingmesse E3, der blev afholdt denne sommer, var fyldt med opfølgere til udgivne spil, hvilket ikke er så dårligt. Mange er ventet med længsel, og der er også spottet flere originale titler på vej. Flere går også multiplatformsvejen, hvilket kaster store oplevelser afsted til pc-folket, som i årevis ellers har været begrænset af konsoleksklusivitet.

De store navne har alle rullet sig ud. Mens Sony har været fraværende, var Microsoft ivrig efter at annoncere flere spil i tandem med sit Xbox Scarlett-projekt. Bethesda havde masser af hedt ventede opfølgere at vise frem, og Ubisoft er opsat på at holde liv i legenden Tom Clancy. Så læs videre her, og tjek de 30 mest spændende, kommende spil fra E3 2019.

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2
Udkommer: marts 2020

Længsel kan ikke gøre det. En favorit blandt RPG-nørder, som smovser i genrens kendetegn. Vampire: Masquerade-serien er i høj kurs blandt gamere med god smag. Efterfølgeren ser ud til at trykke på alle vampyriske rollespilsknapper med en detaljeret verden og adskillige gameplay-stilarter.

Se også:  HP Omen Photon Wireless Mouse [TEST]: Kvik og trådløs gaming-mus
Jedi: Fallen Order
Udkommer: november 2019

Respawn sejler for tiden på succes takket være den eksplosive interesse for deres gratis kamparena-spil Apex Legends. Udviklerens næste store projekt foregår i en galakse langt, langt herfra. En ensom Jedi-ridder slår til mod imperiet med alt, hvad det indebærer af mental kraft og svingende lyssværd.

Elden Ring
Udkommer: engang i 2020

FromSoftware og George R.R. Martin? Spilleren vil med garanti blive aflivet et par gange (læs: en masse) i dette spil. Spilmester Hidetaka Miyazaki har bekræftet, at titlen bliver Froms største. Endnu uvist, om Dragemoderen, alle fans store seriefavorit, får en mindre cameo-rolle.

Blair Witch
Er udkommet

Der er ofte langt mellem virkelig gode gyserspil, så forhåbentlig er denne spiltitel et af dem. Det ser ud til at bonne ud på alle parametre. Uhyggelige teleporterende monstre? Jep. En hjemsøgt skov? Tjek. Hovedperson med et solidt, gammeldags videokamera? Nemlig.

Dying Light 2
Udkommer: forår 2020

Første Dying Light var en overraskende succes med sin hektiske kombination af parkour og nærkamp i en zombie-inficeret by. Næste kapitel ser mørkere ud, da hovedpersonen Aiden er ved at bukke under for de udødes virus, men har stadig samme mængde zombie-rengøring.

Se også:  Sony XH90 [TEST]: Kæmpe-tv til gameren
Cyberpunk 2077
Udkommer: april 2020

Selvfølgelig er CD Projekt Reds seneste, meget ventede titel med. E3 dannede ramme for lanceringsdato og visning af en ny CGI-trailer for den polske udviklers dystre sci-fi-tumleplads. Forbered dig på at stikke lidt i omgi-velserne med dine tjekkede armklinger fra den 16. april 2020. Nu med ekstra: Keanu Reeves!

Starmancer
Udkommer: uvist

 

Dwarf Fortress, men i ydre rum. Hvor meget det ligner det gamle, klassiske ressource-managerspil må tiden vise, men spilleren får i hvert fald ansvaret for en rumkoloni truet af naturens kræfter og plyndrende banditter. Tilmed ser det godt ud – intrikat detaljeret pixelkunst, som puster liv i din lille koloni.

Minecraft Dungeons
Udkommer: forår 2020

Helt ærligt, dette spil ser godt ud. En co-op for fire spillere sat i en dungeon crawler med hilsen til Diablo, dog i den søde, kubisk Minecraft-stil? Få regnede den combo ud, men efter at have set det folde sig ud, er overraskelsen en glædelig en af slagsen, og det giver et sjovt, unikt twist til genren.

TAGS
actionspil
Gaming
konsolspil
onlinespil
pc-spil
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S