Home » Hovedtelefoner og højttalere » De små pods er blevet trådløse
De små pods er blevet trådløse

De små pods er blevet trådløse

Share

De nye SmallPod Bluetooth-højttalere har indbygget forstærker samt Bluetooth og aptX-teknologi, som sikrer trådløs musik i cd-kvalitet

Scandyna har formået at skille sig ud fra resten af højttaler-markedet med Podspeakers, som med deres runde kurver og har et helt umiskendeligt look.

Nu udvides serien med SmallPod Bluetooth, der, som navnet antyder, er udstyret med Bluetooth, som gør det muligt at streame musik trådløst fra alle kompatible apparater. Man mister dog ikke muligheden for at bruge traditionelle lydkilder, da aux-indgangen gør det muligt at tilslutte kablede lydkilder.

Takket være den indbyggede aptX-codec er det muligt at nyde musikken over Bluetooth i fuld CD-kvalitet. Apt-X-teknologien er udviklet til radio- og tv-stationer, men har vundet indpas i højkvalitets Bluetooth udstyr.

Se også:  Guide: Få styr på Bluetooth i Windows 10

Læs også: MicroPod-højttaler med Bluetooth

Med en kraftfuld indbygget klasse D-forstærker, Bluetooth-forbindelse og aux-indgang (3,5 mm minijack) udgør således SmallPod Bluetooth et fuldt musiksystem. SmallPod Bluetooth højttalersættet består af to kabinetter, der er fuldkommen ens, bortset fra, at den indbyggede stereoforstærker findes i det ene kabinet.

Skal højttalerne bruges i store rum, eller ønskes der blot en tungere bas, giver subwooferudgangen mulighed for tilslutning af en ekstern subwoofer, f.eks. BassStation. Det er desuden muligt at fjernstyre sine Bluetooth enheder med den medfølgende fjernbetjening.

Det overordnede design bygger på MiniPod-højttaleren. Kabinettet på SmallPod Bluetooth er i sin grundform en sammensmeltning af tre kugler til ét sammenhængende akustisk rum.

Se også:  Guide: Få Bluetooth til at virke i din computer

Gennem denne opbygning minimeres kabinetvibrationer, uønsket lydudstrålig og forvrængning, så lydbølgerne kan udbredes friere. Kabinetkonstruktionen reducerer forvrængning i basområdet markant. Sammen med anvendelsen af en softdome diskant og en bas/mellemtoneenhed med kevlarmembran fører det til en lydgengivelse med en fylde, der langt overgår, hvad man skulle forvente af et kabinet med så moderat størrelse.


TAGS
Bluetooth
pod
scandyna
TechLife
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S