Home » Transport » Den nye elektriske Renault Megane scorer topkarakter i sikkerhed
Den nye elektriske Renault Megane scorer topkarakter i sikkerhed

Den nye elektriske Renault Megane scorer topkarakter i sikkerhed

Share

Den nye Renault Megane E-Tech Electric henter det maksimale antal stjerner i den nyeste og skrappeste EuroNCAP kollisionstest

Finalen i Car of the Year blev mildest talt lidt af en gyser. Efter 59 jurymedlemmer havde fordelt i alt 1475 point, blev det Kia EV6, der med 279 point tog 1. pladsen blot 14 point foran Renault Megane E-Tech Electric på 2. pladsen.

Mens det ikke blev til “fuld plade” til Car of the Year, er der det til gengæld i den nyeste EuroNCAP kollisionstest. Renault Megane E-Tech Electric har netop fået de maksimale fem stjerner.

Renault Megane E-Tech Electric scorede 85 % i voksen beskyttelse, 88 % i beskyttelse af børn. Det skyldes bilens sikre konstruktion, og de syv airbags, der er standard. Beskyttelsen af fodgængere er på 65 %, mens safety assist er på 79 %

Se også:  Privatleasing baner vejen for Polestar i Danmark
Særlig Brandmands adgang

Udover de elementer, der vurderes af EuroNcap og er baggrund for tildelingen af stjerner, er den nye Megane også udstyret med det banebrydende “Brandmands adgang”, der er udviklet i samarbejde med franske brandmænd.

Systemet betyder at batteriet har en særlig adgang, hvor brandmænd i tilfælde af brand kan “drukne” batteriet og stoppe branden.

Desuden er der en QR kode på forruden af alle Renault Megane E-Tech Electric. Ved at scanne denne kode kan redningsmandskab i tilfælde af uheld få informationer om bilen, så som hvor batteriet er placeret, og hvor man enkelt og risikofrit kan skære i karisseriet. Det betyder, at redningsmandskab kan spare op til 15 minutter kostbare, når de skal befri en eventuel fastklemt person i bilen efter et uheld.

Se også:  Ford parkerer bilen for dig

TAGS
elbil
elektriske transportmidler
renault

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S