Home » Gaming & Konsoller » De fedeste spil på vej
De fedeste spil på vej

De fedeste spil på vej

Share

Hvad skal du holde øje med på spilfronten? Vi giver dig det ultimative overblik over de største, sejeste og sjoveste pc-titler

Du kan beskylde spilbranchen for meget, men aldrig for at stå i stampe. Spilmediet er i konstant udvikling, og det formår på samme tid at raffinere populære ideer og inkorporere al den nyeste teknologi, hvilket igen kan kaste nye ideer af sig. Indrømmet, det virker ikke altid sådan, når firmaerne stolt præsenterer deres parader af sikre triple-A-spil (stortitler) på årets store shows; alle afstemt i fokusgrupper ned til mindste pixel, men det er sandt alligevel.

Sidste års største spil var et mod (en modifikation) baseret på et mod, hvilket blev til et fænomen. Player Unknowns Battlegrounds (PUBG) var så usædvanlig en glitrende succes, som en titel kan være, og 2018 lover flere overraskelses-hits, flere genre-brud og endda nogle modige og ambitiøse titler fra de store triple-A-studier.

Se også:  Logitech Pro X [TEST]: Flot gaminglyd - uden kabel

I de næste 12 måneder, hvis udgivelsesdatoerne ellers holder, kan vi se frem til Hideo Kojimas sære, overnaturlige Death Stranding, EAs indie-på-luksusklasse A Way Out, et ægte Monster Hunter-pc-spil samt en kærlig finpudsning af Age of Empires. Men får de klassikerstatus? Vi har her samlet de mest bemærkelsesværdige titler på vej. Hver af dem kan potentielt blive det, som æder vores tid og ændrer branchen for altid.

GTR 3 – Udkommer: 2018

I de gode, gamle dage kunne du være sikker på, at en person havde benzin i blodet alene ud fra den måde, vedkommende udtalte navnet på dette spil: G-T-R. Simbins simulatorer var dengang toppen af poppen, og nu er udvikleren tilbage med endnu en ny omgang fokuseret udholdenhedsræs for at vise de unge opkomlinge, hvordan dette lige skal gøres. Denne gang med Unreal Engine, og med dynamisk tid og varierende vejrforhold i vente.

Se også:  Forrygende dansk musemåtte i glas får en storebror

Vermintide 2 – Udkommer: er udkommet

Her får du flere brutale co-op-eventyr i det gamle Warhammer-univers fra Fatshark, som denne gang bytter Skaven ud med Chaos. Der er nye kort, helte, evner og fjendtlige typer samt ikke mindst et særligt fokus på et mere retfærdigt bytte-system. Der er mindre kværnen og færre spinkle håb om, at RNG-guderne kaster deres lod i din skål, men flere sprængte kranier og brølende latter.

A Total War Saga: Thrones of Britannia – Udkommer: er udkommet

Total War har dækket verdenshistorien, endda fiktionen om den, men formularen er stort set den samme. Noget er imidlertid ændret: Vi er i tiden efter kong Alfred bankede vikingerne og får et zoom ind på Britannien med et nyt tech-system og kampagne-dilemmaer, der kan vende udfaldet.

1 2 3 4 5 6 7 8Næste

TAGS
Gaming
pc
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S