Home » Underholdning » De bedste produkter til sommerens sport
De bedste produkter til sommerens sport

De bedste produkter til sommerens sport

Share

Her har AODs redaktør med kyndig bistand fra redaktionens testhold håndplukket en række produkter testet siden august sidste år. Du kommer til at opleve sommerens sport bedst muligt i et sikkert hjem

Intet andet magasin i Danmark tester så mange produkter inden for computere, lyd, billede og anden forbrugerelektronik, som AOD. Hvert år løber hundredevis af produkter forbi testholdets strenge blik.

Så når vi skal rådgive dig om, hvilke produkter du især skal have i kikkerten, når du vil sikre dig optimale sportsoplevelser, er det helt naturligt at kigge tilbage på den række af produkter, som testholdet har haft under behandling.

I samarbejde med testholdet har redaktøren af AOD til denne liste valgt at anbefale over 50 produkter, som på den ene eller anden måde kan gøre din sportssommer endnu bedre.

Fokus på hjemmet

Produkttestene, som listen er baseret på, er foretaget i perioden fra august sidste år og frem til april i år, så der er tale om produkter, du kan forvente stadig at kunne købe. Hold godt øje med tilbud, for nogle af de udvalgte produkter er efterfulgt af nyheder, og så falder prisen erfaringsmæssigt i større eller mindre grad.

I dette nummer rummer listen produkter, som du kan have glæde af derhjemme. Sommertemaet med fokus på sport fortsætter i næste nummer – nr. 9 – og der sætter vi i stedet fokus på produkter, som du kan have glæde af uden for hjemmet. Vi kommer næste gang til at anbefale yderligere et halvt hundrede produkter.

Vi går i begge numre bredt til værks. Naturligt nok har vi håndplukket testede produkter inden for kategorierne tv, tv-projektorer og lydbarer. Men vi anbefaler også produkter inden for eksempelvis gaming-udstyr (sportsspil), routere (gnidningsløs streaming), smart home (herunder godt lys) og andre kategorier. God produktjagt! 

Se listerne på de næste sider ….

Side 2: Gamingbærbar og Konsoller, Lydbarer, Højttalere

Side 3: Routere, Computerskærm, Smart Home

Side 4: Sikkerhed og Overvågning, Tv-projektorer

Side 5: TV, Lys i hjemmebio

1 2 3 4 5Næste

TAGS
årets bedste
sport

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S