Home » Hardware » Guide: De bedste opgraderinger
Guide: De bedste opgraderinger

Guide: De bedste opgraderinger

Share
Skærme

Hvis du ikke går op i gaming, er det en relativt smertefri omgang at opgradere skærmen. For professionelle og grafiske designere er det nærliggende at anskaffe en af de labre ips-skærme. Ips og pls giver langt bedre farvereproduktion og er virkelig gode til dem, der ønsker farvenøjagtighed fra skærm til printer. Hertil kommer spørgsmålet om opløsning og skærmstørrelse.

Når skærmen vokser i takt med opløsningen og dermed fastholder antallet af pixel, bliver det meget nemmere at arbejde med flere programmer på samme tid. Det er en fornøjelse at gå fra en 24”-skærm på 1080p til en 27”-skærm på 1440p.

Hvis du spiller, bør du sørge for, at skærmen passer til din gpu.

Det er imidlertid lidt mere komplekst, når det gælder gaming. Valget af skærm hænger tæt sammen med gpu’en. Det er et spørgsmål om grafikkort, arten af spil og den opløsning, man vil opnå. Hvis vi taler om gaming ved 1080p, er RX 480 eller GTX 1060 glimrende egnet. Ved 1440p er GTX 1070 eller Fury X idelle løsninger. Til 4K kan man næsten klare sig med et GTX 1080 med lidt lavere AA-indstillinger. Når det gælder høje refreshrates ved 1440p, er GTX 1080 enerådende.

Se også:  Trådløst headset kan skifte hurtigt mellem konsoller
Bundkort

Bundkortet er afgjort en af de mest undervurderede komponenter i hele systemet. Og det er ikke svært at begribe årsagen. Marketingguruer i hele branchen har slået på tromme for “ydelsesforbedrende revolutioner til computeren” i nogen tid. Hvis det ikke er Killer Networking, der praler med hele 200 ns hurtigere hastigheder end hos rivalerne fra Intel, er det effektive kapacitorer, gamingteknologier og hvad de kvikke fyre ellers finder på at smække på emballagen for at presse prisen op.

Når man har prøvet at vade gennem mylderet af marketingmudder og er nået frem til det, der gør Intels konstante chipsætopdateringer mere interessante end de fleste andre, bliver hele historien faktisk mere fascinerende, end den umiddelbart så ud til. Det er de øgede forbindelsesmuligheder, der virkelig batter.

Se også:  Netgear Nighthawk XR1000 [TEST]: Formel 1-router til de sejeste gamere

Prøv at sammenligne Z170 med forrige generations Z97-chipsæt, og du vil forstå, hvad vi mener. Hver generation giver forbedret support til en lang række forbindelsesstandarder. M.2-ssd’er, der var så sjældne for to år siden, er nu almindeligt udbredte, og de giver læse- og skrivehastigheder, der er op til seks gange så hurtige som hos noget SATA-ssd, og det har Intel taget højde for.

Hvis vi ser bort fra marketing-gøglet, er der en tendens til, at de dyrere bundkort har forbedret integreret audio plus mere effektive VRM’er. Det betyder, at man kan opnå højere overclocking og lav undervolting på systemet uden besvær. 

1 2 3 4 5 6 7Forrige

TAGS
arbejdsstation
Gaming
Opdatering af PC
opgradering
PC-opdatering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S