Home » Gratis software » De bedste gratis-programmer lige nu
De bedste gratis-programmer lige nu

De bedste gratis-programmer lige nu

Share

Her er fire spændende programmer udvalgt af redaktionen på AOD. Find links til disse og mange andre programmer under fanebladet ”Gratis software”

SharpKeys

Skift tasternes funktion

Hvis du nogensinde får brug for at kunne ændre dit tastaturs layout, så er SharpKeys en af mulighederne, der tilbyder sig. Programmet kan ændre registreringsdatabasen, så du får muligheder for at ændre den enkelte tasts funktion. Det kan være, at du sidder og mangler en tast, som du plejer at bruge meget på dit normale eller tidligere tastatur. Du kan for eksempel få CapsLock-tasten til at udføre en anden handling eller helt deaktivere denne tast midlertidigt, så den ikke ved fejltastning forstyrrer din skrivning.

Se også:  Her er fire fantastiske gratis-programmer til computer og mobil
Hent SharpKeys her.
Cyclingoo

Porten til den bedste cykelsport

Cykling er populær, ikke blot som transportform til og fra arbejde. Vi har stolte traditioner inden for cykelsport herhjemme; hvilken cykelsportsentusiast glemmer sådan lige Kasper Asgreens bedrifter i Flandern rundt i år. Mange interesserer sig for professionelle cykelløb, uanset om rytterne er danske eller udenlandske. Vi kan ikke på stående fod love, at Cycling­oo er den bedste cyklingapp til formålet, men har man en Android-smartphone, får man i hvert fald adgang til mange informationer om løbsdatoer, ryttere samt resultater fra cykelverdenen. Du bliver præsenteret for resultater fra løb, påmindes om, hvilke løb der er på kalenderen i den aktuelle måned samt får lister over de store etapeløb inklusive løbsdato, etapeprofil osv. Se også de enkelte hold og deres rytteres resultater. Appen er en glimrende portal til den professionelle cykelverden. Hvis du vil slippe for reklamer, koster det kun 20 kroner årligt. 

Hent Cyclingoo her.

TAGS
AOD Download
Gratis programmer
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S