Home » Gratis software » De bedste gratis-programmer lige nu
De bedste gratis-programmer lige nu

De bedste gratis-programmer lige nu

Share

Her er fire spændende programmer udvalgt af redaktionen på AOD. Find links til disse og mange andre programmer under fanebladet ”Gratis software”

ProduKey

Find produkt-ID og produktnøgle

Hvis du står og har brug for at finde et produkt-ID eller specielt produktnøglen til dit Windows-program, så er ProduKey en sikker genvej. Det kan jo ske, at man har brug for produktnøglen, men desværre ikke længere kan finde denne på tekst. Med ProduKey kan du finde produkt-ID og produktnøgle til de fleste Windows-operativsystemer, til flere udgaver af Microsoft Office, Microsoft SQL Server samt Exchange Server – foruden Visual Studio. Programmet kan også anvendes til nogle Adobe-programmer. 

Hent ProduKey her.
Electrodoc

Samling af elektronikværktøjer

Kender du det, at man har en forkærlighed for en eller flere hobbyer eller arbejdsområder, men at færdighederne ikke helt rækker til at opnå det ønskede resultat? Således har skribenten bag denne tekst det med elektronik. Derfor er det skønt, at der nu findes en app som Electrodoc til Android. Den indeholder nemlig en lang række værktøjer samt referencer, der vedrører elektronik i bredeste forstand. Vi synes, at appen fortjener at blive denne udgaves foretrukne, fordi den dækker så mange aspekter ved arbejdet med elektronik. Du får blandt andet en masse nyttige beregningsværktøjer og en ligeledes lang liste over farvekoder, komponenttyper og alt andet, man har brug for at vide. Den gratis udgave er dog ikke perfekt; der er reklamer, hvilket er forventeligt. Selv om man kan regne på forskellige opstillinger, så får man heller ikke de anvendte formler oplyst. Den mere omfattende Pro-udgave koster heldigvis kun 29 kroner. 

Hent Electrodoc her.

TAGS
Gratis programmer
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S