Home » Gratis software » De bedste gratis-programmer lige nu
De bedste gratis-programmer lige nu

De bedste gratis-programmer lige nu

Share

Her er fire spændende programmer udvalgt af redaktionen på AOD. Find links til disse og mange andre programmer under fanebladet ”Gratis software” på aod.dk

1 pDF Unshare
Bevar kontrollen over dine pdf-dokumenter

Hvis du har en interesse i at de pdf-filer, du distribuerer, ikke kommer til at cirkulere uendeligt på internettet eller via andre kanaler, er PDF Un­share måske løsningen. Med PDF Unshare kan du oprette beskyttede pdf-dokumenter i enten formatet .pdf eller .updf til Windows samt iOS- og Android-systemer. Programmet kan generere filer, som enten kun kan åbnes på et bestemt antal enheder, og som ikke kan kopieres, eller filer, som kan redigeres. Man kan også sætte en udløbsdato. Vandmærke er del af gratisversionen.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu
Hent pDF Unshare her.

_______________________________________________________________

2 Spybot Search & Destroy Free
Søg efter ondsindede filer

Spybot Search & Destroy er et gammelkendt program til bekæmpelse af ondsindede filer og trusler af divergerende art. Det er dette nummers foretrukne program, fordi det udfører en vigtig opgave. Desuden er programmet ret let at gå til. Har du en fuld sikkerhedspakke fra en af de store producenter på området, er du dækket godt ind, men det kan måske godt betale sig at prøve Spybot Search & Destroy alligevel.

Hvis du blot har et antivirusprogram, kan det være en idé at benytte et program som dette eller alternativer for at opnå en bedre sikring mod udefrakommende trusler. Programmet findes i den gratis udgave, vi kigger på her, samt i betalingsudgaver med større funktionalitet.

Se også:  De bedste gratis-programmer

Den gratis udgave kan beskytte mod alskens spyware og andre ondsindede programmer – samt mod rootkits. Hvis du er erfaren, kan du undersøge, hvilke programmer der starter med Windows. Programmet kan også immunisere dit system, det vil sige blokere adgang til kendte malwarekilder på internettet.

Hent Spybot Search & Destroy Free her

TAGS
AOD Download
Filhåndtering
filhåndteringsprogram
Giphy
søgemaskine

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S