Home » Gratis software » 4 fantastiske gratis-programmer
4 fantastiske gratis-programmer

4 fantastiske gratis-programmer

Share

Her er fire spændende programmer udvalgt af redaktionen på AOD. Find links til disse og mange andre programmer under fanebladet ”Gratis software” på aod.dk

1 Grammerly for Chrome
Onlinehjælp til engelsk grammatik

Grammerly for Chrome er et tillægsprogram til webbrowseren Chrome. Hvis du lejlighedsvis skriver tekster på engelsk til onlinebrug, så kan Grammerly måske være en hjælp. Den gratis udgave hjælper med stavning, grammatik og tegnsætning samt at fatte sig korthed.

En kort afprøvning tyder på, at programmet ser ud til at virke meget godt i gratisudgaven. Får du blod på tanden eller et større mere seriøst behov, er der en betalingsudgave, som kan hjælpe yderligere med ordvalg og andre udfordringer.

Se også:  Her er de bedste gratis-programmer lige nu
Hent Grammerly for Chrome her.
2 Climaider
Hvilket klimaaftryk har du?

De klimaændringer, som vores klode står overfor – og de potentielle konsekvenser for livet her på Jorden – er ikke at spøge med. Hvor meget man som individ bekymrer sig, er selvfølgelig forskelligt, men det kan jo også være lidt svært at fastslå følgende: Hvad er mit klimaaftryk i CO2 egentlig relateret til andre, og hvad kan jeg gøre for at mindske dette?

Meget ved vi naturligvis godt i store træk, men hvis man tager appen Climaider til Android i brug, kan man få en hjælpende hånd til at få overblik over sit eget klimaaftryk. Bag appen og virksomheden står en række danske iværksættere. Med Climaider kan du indtaste dine vaner på en lang række områder og få præciseret, hvor din CO2-udledning ligger på skalaen sammenlignet med andre danskere.

Se også:  De bedste gratis-programmer

Det gælder områder som boligform, kost, transport, tøjforbrug, indkøbsvaner og flyvninger. Alt i alt får du et detaljeret og samlet billede af, hvorledes din CO2-udledning er sammenlignet med resten af os. Du kan få hjælp til at blive
klimaneutral, hvis du ønsker.

Hent Climaider her

TAGS
grammarly
Gratis programmer
klima
kryptering
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S