De bedste bud på din nye smartphone [TEST]

De bedste bud på din nye smartphone [TEST]

Share

Her tester vi seks af de nyeste smartphones på markedet – fra billig-modeller til luksus-lækkerier. Med andre ord: de bedste bud på din næste smartphones.

Testen afslører, at især skærmen, kameraet og billedhåndteringen forbedres stærkt i øjeblikket

Er din smartphone slidt, smadret eller bare kedelig – skal du have en ny?

Så kig her, hvor vi tester seks af de nyeste modeller af smartphones på markedet lige nu.

Læs også: 7 stærke råd før du køber smartphone

Prisspredningen går fra 1500 kroner til næsten 6000 kroner, og målgrupperne for testdeltagerne er vidt forskellige. Så vi kan med god ret sige, at her finder du nogle af de allerbedste bud på din næste mobiltelefon.

Se også:  Stortest: Seks hårdkogte gaming-pc'er
Kan det betale sig at købe dyrere smartphones?

Når man ser på, hvor stor forskel der er i pris på billige og dyre mobiltelefoner, kan man ikke lade være med at tænke over, hvad man egentlig får for de flere tusinde kroners forskel.

Kan det virkelig betale sig at købe en iPhone 7 eller Samsung Galaxy S7, når en Nexus 6P også kan bruges til alle tilgængelige apps, til mail, til sms og til at vise internetsider?

Læs også: 5 ting til en smartere mobil

Svaret er, at kvalitetsforskellen mellem billige og dyre mobiler er skrumpet de senere år. Selv de vildeste prisbaskere kan alt det samme som luksusmobilerne. Siden smartphonen blev lanceret, er der ikke sket ret meget på innovationssiden. Specifikationerne er dog blevet forbedret, og det gælder især i den lave ende af markedet.

Se også:  Stortest: In-ears til under tusind kroner

Del denne