De bedst sælgende mobiler lige nu

De bedst sælgende mobiler lige nu

Share

Telia har opgjort listen over de mest solgte mobiler i januar. 

Der er stadig ingen tvivl om, at favoritten blandt kunderne stadig er Apples iPhone 6s, der for fjerde måned i træk lander på en førsteplads.

Apple har igen i denne måned virkelig fat i danskerne med i alt fire mobiler på listen. Den ældre model, iPhone 5s, lander på en 3. plads. Lige i hælene kommer igen i denne måned iPhone 6s Plus på en 4. plads, mens iPhone 6 ender på en 5. plads.

Denne måned har været god for Samsung, der med deres topmodel, Galaxy S6 Edge, overtager andenpladsen og dermed skubber iPhone 5s en plads ned. Samtidig har Samsung hele tre mobiler med på denne måneds top 10. Længere nede af listen finder vi Samsung Galaxy S6 på en 7. plads, mens Samsung Galaxy S5 Neo ender på en 9. plads.

Den kinesiske fabrikant Huawei indtager i januar top 10 listens 6. plads med deres Huawei Y360.

Se også:  Sådan sikrer du bedst din smartphone

Sony har igen to mobiler på listen. Sonys Xperia Z5 Compact rykker en plads ned og lander på en 8. plads. Samtidig ryger Sony Xperia E4g ud af listen og bliver erstattet af Sonys Xperia Z5 på en 10. plads.

”Det er stadig Apples iPhones, der er meget populære. De sidste to måneder har de haft mobiler med i top 5, som julen helt sikkert også har haft en indflydelse på. Samsungs Galaxy S6 Edge er siden november rykket fire pladser op og har samtidig tre mobiler på listen i denne måned.

Del denne