Home » Gratis software » De 50 bedste gratis programmer til ethvert formål
De 50 bedste gratis programmer til ethvert formål

De 50 bedste gratis programmer til ethvert formål

Share
16 Video-grading
DaVinci Resolve
http://blackmagicdesign.com

Man kan lige så nemt bruge Resolve til redigering, men dets effekter til grading og postproduktion er dets virkelige styrke. Det er et professionelt værktøj, der er blevet brugt i talrige Hollywood-produktioner, og den gratis version er perfekt til farvekorrektion.
Alternativ: Color Fixer Pro

17 Audioredigering
Audacity
http://audacityteam.org

Audacity irriterer os næsten: Vi ville så gerne anbefale noget andet her, men der er stadig intet, som kan true dets position, når det gælder audioklipning og justering. Det er et værktøj, som alle bør have installeret til alle tider.
Alternativ: Ocenaudio

18 Podcasts
Grover
Via Windows Store

Grover minder lidt om Groove Music (som de fleste utvivlsomt bruger hele tiden …), og det leverer en god måde at håndtere podcasts på, hvis man stadig gør det på sin stationære maskine. Det er i hvert fald bedre end at gøre det på iTunes.
Alternativ: Juice

Photopea er lige så god til at styre dine billeder som enhver anden app.

Fylder du din pc med software, eller gør du brug af onlineværktøjer? Intet nemt spørgsmål. I visse tilfælde har man intet valg – vi kender for eksempel ikke noget onlineværktøj, der kan repartitionere en harddisk – men der er mange fordele ved at flytte sit arbejde online.

Se også:  4 fantastiske gratis programmer

Dine filer vil i teorien altid være der, hvor du efterlod dem. Der er ingen grund til manuelt at opdatere et stykke onlinesoftware for at holde det ajour med den seneste udvikling. Og din lokale maskine sander ikke til under byrden af installeret software. Nok præsenterer vi dig for en liste på 50 programmer, men vi forventer ikke, at du er skør nok til at installere dem alle.

Rækken af onlineværktøjer vokser konstant. Når der gælder office-programmer, har Googles Docs-suite (http://docs.google.com) nået et forbavsende kompetenceniveau, og Microsofts egen Office Online (http://office.com) tilbyder en udmærket beskåret version af sine desktop-officeværktøjer, og den er fint integreret med OneDrive. Vil du redigere fotos?

Photopea (http://photopea.com) er en Photoshop-agtig billededitor, der i nogle tilfælde formår at kunne mere end den software, den emulerer – vi vil endda anbefale den frem for GIMP i betragtning af, at Photopea ikke omfatter “vilkårlige nedbrud”. Mange af de desktopværktøjer, der er med på vores liste, har også onlinekomponenter, og i nogle tilfælde er den at foretrække frem for dens installerede slægtning.

Se også:  Lydredigering [TEST]: De bedste gratis lydeditorer

LastPass fungerer bedst online, TeamViewer virker glimrende via dens Chrome-plugin, Spotifys webinterface er lidt stærkere end dets desktopversion, og man kan bruge tjenesterne på http://userstyles.org til at rode rundt med CSS’et og tilpasse det, som man vil. Du skal selv træffe beslutningen: Hvis du ikke vil installere noget, skal du gå på programmets website og lede efter en onlinekomponent.

19 Audiostreaming
Spotify
http://spotify.com

Man bliver forvænt på streaming-markedet, men på trods af dets irriterende reklamer gør Spotifys store bibliotek og enkle brugerflade det til vores valg – selvom gratisversionen tvinger brugerne til at høre deres playlister i vilkårlig rækkefølge.
Alternativ: Deezer

20 Organisation
The Renamer
http://therenamer.com

Du har masser af videoer og musik, der kommer fra legitime kilder – men der er ingen konsekvens i navngivning eller lagring. Sorter nemt filerne ved hjælp af The Renamer, som gør nøjagtig, hvad du tror, det gør.
Alternativ: Bulk Rename Utility

TAGS
AOD Download
app
gratis apps
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S