Home » Gratis software » De 50 bedste gratis programmer til ethvert formål
De 50 bedste gratis programmer til ethvert formål

De 50 bedste gratis programmer til ethvert formål

Share

Gør, hvad du har lyst til, uden at betale en øre. Vi har samlet de bedste gratis programmer, du kan hente lige nu

Gratis: Det er det magiske beløb. I hvert fald, når det gælder pc-software. Hvorfor bruge store summer på at befolke computeren med applikationer, når energiske enkeltpersoner og organisationer har lavet et væld af software, der kan klare opgaverne, uden at du skal have pungen op af lommen?

Bevares, vi er udmærket klar over, at der findes forskellige kategorier af gratis software. Der er den slags, som kommer fra open source-miljøet, og som ofte er lidt flosset i kanten på grund af de mange kokke, der har stået for tilberedningen. Men open source-software har også sine fordele: Sommetider rummer den eksperimentelle funktioner, som man på det kommercielle marked holder sig fra; sommetider er den udviklet til en niche, som de kommercielle udviklere ikke kan tjene penge på.

Se også:  Ny app gør det nemmere for Volvo-ejere at parkere lovligt

Der er også en stor sandsynlighed for, at din software forbliver gratis. Der kan gå evigheder mellem opdateringerne, og der er ingen garanti, men det sker kun sjældent, at open source-software pludselig begynder at gøre indhug i ens tegnebog.

En anden kategori er “gratis” software (bemærk anførselstegnene). Dem er der mange af på vores liste, men vi har gjort vores bedste for at undgå dem, der har for få funktioner. Det har i årtier været almindeligt, at softwareproducenter tilbyder en smagsprøve i et forsøg på at få os til at købe den ægte vare.

Denne smagsprøve er ofte tilstrækkeligt i sig selv. Sommetider retter den sig ikke så meget mod dig som mod erhvervslivet, hvor høje licenspriser kan være meget indbringende. Det er disse folk, der får lov til at betale.

Se også:  De bedste gratis-programmer lige nu

Uanset årsagen til, at en pakke er gratis (eller “gratis”), har vi stræbt efter at undgå tidsbegrænsede prøveversioner eller håbløst upraktiske løsninger i denne samling. Der er 50 valgmuligheder til 50 veldefinerede opgaver – og 50 alternative forslag, hvis dit første valg ikke giver dig nøjagtig det, du ønsker.

Det er afgjort inden for mulighedernes rækkevidde at befolke en pc udelukkende med gratis apps – og mange af dem virker på tværs af platforme. Hvis du for alvor er på den gratis side af hegnet, kan du også køre dem på en Linux-maskine.

Se alle programmerne på de næste sider …

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Næste

TAGS
AOD Download
app
gratis apps
gratis software

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S