Home » Sikkerhed » De 5 største cybertrusler i det nye år – her slår hackerne til i 2020
De 5 største cybertrusler i det nye år – her slår hackerne til i 2020

De 5 største cybertrusler i det nye år – her slår hackerne til i 2020

Share
3. Fintech-selskaber rammes af flere angreb

I takt med at finansielle institutioner i højere grad indgår samarbejder med Fintech-selskaber, vil cyberkriminelle højst sandsynligt lægge større pres på Fintech-selskaberne. Fintech er teknologi, der er særligt udviklet til den finansielle sektor. Det kan både være raffinerede systemer til aktiehandel, men også mere “banale” ting som MobilePay. Cyberkriminelles øget fokus på sektoren skyldes en antagelse om, at fintech-selskaberne har færre sikkerhedslag implementeret, og at de opbevarer, behandler og har adgang til vigtige finansielle og personfølsomme data.
Ifølge Bitdefender er unge fintech-selskaber mere sårbare over for phishing-angreb og angreb på web- og mobile applikationer på grund af forældet software, ukritisk brug af open source og mangel på sikkerhedsprocedurer. Generelt er det ifølge Bitdefender en betydelig udfordring for fintech-startupvirksomheder at implementere bedre sikkerhedsprotokoller til beskyttelse af data.

Se også:  50 procent stigning: Det smarte hjem er under angreb
4. Flere sårbarheder, større konsekvenser

Bitdefenders eksperter forudser en stigning i antallet af anmeldte sårbarheder hos virksomheder og i IT-produkter. Det har i mange år været en tendens, at der hvert år anmeldes flere sårbarheder, men en ny teknologisk udvikling giver grund til bekymring. I takt med at flere virksomheder implementerer open source og nye hardwareenheder, opstår der risiko for en dominoeffekt, hvis kriminelle lokaliserer en sårbarhed i en masseproduceret komponent. Sårbarhederne vil påvirke en lang række forhandlere, men de vil også have betydelige konsekvenser for kunder og organisationer.

TAGS
hacker

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S