Home » Mobiltelefon » De 5 mest almindelige grunde til reparation af iPhone
De 5 mest almindelige grunde til reparation af iPhone

De 5 mest almindelige grunde til reparation af iPhone

Share

Godt halvdelen af danskerne ejer en iPhone. Den er kendetegnet ved en fremragende ydeevne, brugervenlighed, et stort appudvalg og god kamerakvalitet. Vi er i høj grad afhængige af vores telefoner i hverdagen, og at de fungerer, som de skal, så hvis der opstår problemer eller en pludselig skade, kan det derfor hurtigt give problemer.

Oftest er det en dyr løsning af købe en helt ny iPhone, og det er her, vigtigheden af iPhone-reparationer kommer ind i billedet. Du kan få fikset de fleste skader og problemer hos en god reparatør – gerne på maks. en time – så du hurtigt kan komme videre med en iPhone, der er i perfekt stand.

Nedenunder gennemgår vi fem af de mest almindelige skader og grunde til at få repareret sin iPhone – måske du kan nikke genkendende til nogle af problemerne, og så er det bare om at komme afsted til den nærmeste reparatør.

1. Ødelagt skærm

Det er de færreste af os, der ikke har prøvet at tabe vores iPhone. Den glider ud af en lomme, ryger ud over kanten af sofaen, eller vi fumler med den og taber den direkte ud af hænderne – og så er skaden sket med skærmen. Nogle gange er du heldig, at den ikke er gået så meget i stykker, men andre gange er skærmen så ødelagt, at du ikke kan bruge den.

Derfor er skærmudskiftning en af de hyppigste iPhone-reparationer på markedet, og det er også en af de dyreste reparationer. Men den er nødvendig, og i langt de fleste tilfælde – alt efter hvor gammel din iPhone er – kan det i høj grad betale sig at reparere den i stedet for at købe en helt ny.

2. Dårligt batteri

Vi er næsten afhængige af batteritiden på vores iPhone. Vi kender sikkert alle sammen den særlige panik, der får os til at spørge alle i nærheden, om de har en iPhone-oplader, når batteriet nærmer sig 1 %. Derfor er det også en meget almindelig reparation, for nogle gange bliver batteriet dårligt og holder ikke strøm, så du hele tiden skal have en oplader på dig.

Nogle gange er det på grund af en fejl, mens batteriet i andre tilfælde bare er blevet for gammelt – lige meget hvad er det relativt billigt at få skiftet sit batteri, så din telefon kommer til at føles så god som ny.

3. Vandskade

Vi multitasker dagen lang, og det går nogle gange ud over vores elektronik. Det er nemt at få væltet en kop kaffe ud over sin iPhone, tabe den udenfor ned i en vandpyt, fordi du har hænderne fulde, eller få skubbet den ned i opvaskebaljen – og så er det bare om lynhurtigt at få den til reparation.
Fugt, væske og elektronik er en dårlig blanding, og hvis du vil have en chance for at redde din iPhone på langt sigt, er det ikke en god løsning at lægge den i en skål ris et døgns tid: Der skal en professionel reparatør til, som kan redde den fra inderst til yderst.

4. Kameraproblemer

Kameraet i iPhones bliver bedre og bedre, så hvis det ikke virker, eller du får ødelagt en eller flere af linserne, skal det repareres hurtigst muligt, så du kan knipse billeder på livet løs igen. Du kan både få skiftet for- og bagkameraet til en god pris, der bestemt er de klare, knivskarpe billeder værd. Hvis du venter for længe med at få udskiftet kameraet, kan det med tiden skade linserne, så det er bare med at sende den til reparation så hurtigt som muligt.

5. Sløve knapper

Alt efter hvilken model du har, er der flere knapper på en iPhone, som kan holde op med at virke eller bare blive sløve og drøje at trykke på. På ældre modeller kan knappen Hjem blive brugt så meget, at den bliver svær at trykke på, og generelt kan lydstyrke- og lås-knappen på siden af iPhonen blive træge at bruge. I det tilfælde er det rart at få dem repareret, så du kan bruge alle knapperne uden problemer.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S