Home » Andet » De 5 fedeste nyheder fra IFA
De 5 fedeste nyheder fra IFA

De 5 fedeste nyheder fra IFA

Share

Årets IFA-messen løb af stablen i weekenden og bød som sædvanlig på et hav af spændende nyheder …

IFA er den største messe for forbrugerelektronik i Europa. Det er til denne begivenhed producenterne gemmer de mest spændende produktlanceringer. Derfor var der også i år en række nyheder, som kunne få de udsendte fra Alt om DATA til at spærre øjnene op. Vi har samlet de fem mest spændende nyheder.

Læs videre på de næste sider …

Sonys lille mikro-kamera står som for os som det mest innovative produkt på messen. Sæt det lille kamera på mobilen og gør den til et stærkt kompaktkamera.

[pt id=’2027735′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sony Cyber-shot DSC-QX100.”‘]

Sony Cyber-shot DSC-QX100.

Der er to modeller at vælge imellem. Cyber-shot DSC-QX100 leverer 18.2 megapixel fra den indbyggede Exmor R CMOS sensor og har 10x optik zoom samt Optical SteadyShot, der modvirker rystelser. Cyber-shot DSC-QX100 har 1.0-type Exmor R CMOS sensor med 20.2 megapixels samt Carl Zeiss Vario-Sonnar T objektiv med 3.6x oprisk zoom, Optical SteadyShot og en dedikeret kontrolring til manuel styring af fokus og zoom, ligesom på et rigtigt kamera. Tilslutningen af kameraerne sker via WiFi og NFC.

Prisen bliver 1.700 kroner for DSC-QX100 og 3.500 kroner for DSC-QX10.

Samsungs ur blev pustet op til den helt store nyhed på IFA, og selvom der almindeligvis skal mere til at imponere os, virker det som en udmærket gadget, for dem der ønsker at knytte sine elektroniske enheder endnu tættere til kroppen.

[pt id=’2027731′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung Galaxy Gear.”‘]

Samsung Galaxy Gear.

Uret hedder Galaxy Gear, og det fortæller dig om indgående opkald, sms’er, e-mails og alarmer, giver en forhåndsvisning af meddelelserne og mulighed for at godkende eller ignorere beskederne. Den indbyggede højttaler gør det muligt for dig at foretage håndfrie opkald direkte fra Galaxy Gear. Med indbygget kamera på 1,9 megapixel kan du også optage billeder og video og dele dem via sociale netværk.

Se også:  Gamle Samsung-mobiler får nye kamerafunktioner

Prisen bliver 300 euro, og uret er ude senere på måneden.

Tag fotos med din smartphone og udskriv dem med det samme på LG’s nye miniprinter. Printeren fylder ikke meget, men udskrifterne bliver så til gengæld heller ikke større end at de primært egner sig til tegnebogen, køleskabet eller måske som pasfoto.

[pt id=’2027743′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”LG Pocket Photo.”‘]

LG Pocket Photo.

Vi har svært ved at forestille os at det bliver et kæmpe hit, men om ikke andet, så Pocket Photo da en interessant nyhed og indtil den eneste printer af sin slags på markedet.

LG Pocket Photo er ude i butikkerne nu til en vejledende pris på 1.290 kroner.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler

IFA var proppet med 4K og OLED-tv’er, men dem er der ikke den store nyhed i længere. Blandt de mest spændende TV-produkter vi mødte på messen var i stedet Philips Elevation, som ganske vist også har opløsning i 4K, men derudover udmærker sig med ny Ambilight-teknologi, som giver lys i alle fire sider af tv’ets ramme.

[pt id=’2027727′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips Elevation.”‘]

Philips Elevation.

Tv’et taler også sammen med Philips Hue-lyskilder, så farverne fra skærmen flyttes ud i hele rummet. Du styrer lyset med mobil-app´en ”Ambilight+HUE”.

Priser og lanceringsdato på de nye tv’er er endnu ikke annonceret.

Acer er ikke kendt for deres smartphones herhjemme, men på IFA viste producenten, at den er helt med i front, når det gælder avanceret mobil-teknologi.

[pt id=’2027745′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Acer Liquid S2.”‘]

Acer Liquid S2.

Liquid S2 er således den første smartphone til at skyde video i 4K-opløsning, som er fire gange højere end Full HD. For at kunne nyde den fulde opløsning, må du dog koble mobilen til et tv eller anden skærm som håndtere 4K, for dens egen 6” skærm har ”kun” opløsning på 1,920 x 1,080 pixels.

Prisen er ukendt og om mobilen overhovedet kommer til Danmark ved vi ikke, men hvis ikke den kommer, er der helt sikkert andre producenter, der snart er klar med samme features.


TAGS
4K
ambilight
cyber-shot
Galaxy
IFA

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S