Home » Apps » De 25 bedste apps til Windows 10
De 25 bedste apps til Windows 10

De 25 bedste apps til Windows 10

Share

21: MSN Sports
Gratis • Microsoft
Hvis du leder efter den ultimative, internationale sportsapp, går du ikke galt i byen med MSN Sports. Har får du global dæk-ning 24/7 af over 150 ligaer, herunder live-scoringer, resultater og placeringer samt videohøjdepunkter. Appen kan tilpasses, så du behøver kun at se nyheder fra de sportsgrene, du er interesseret i.

MSN Sports

22: Flipboard
Gratis • Flipboard
Flipboard er som en personlig avis. Ind-holdet indsamles dagligt og serveres direkte på din startskærm i et let tilgængeligt, læsbart magasinformat. Du får ikke kun en masse tekst, men også artikler fyldt med video og billeder fra de mest ikoniske kilder i avisjournalistik. Magasinet kan bygges op om ethvert emne. Du kan dele via Twitter og Facebook.

Se også:  Stor brik på plads i Huaweis app-butik - ny korttjeneste klar

23: Save to Pocket
Gratis • Read It Later
Dette er en udvidelse til Edge-browseren, hvormed du kan gemme indholdet fra websider og læse det senere. Den er ideel til alt fra nyhedshistorier til opskrifter. I FireFox-browseren kan du med en udvidelse få læst indholdet fra Pocket højt. Save to Pocket præsenterer gemt indhold i et ryddeligt layout og kan give dig anbefalinger.

24: Readiy
Gratis • Nishro Tech
Foretrækker du historier leveret ved hjælp af RSS-feeds (Really Simple Syndication), er Readiy noget for dig. Appen gør det nemt at håndtere abonnementer og opdateringer og præsenterer alt i en smidig brugerflade, der markerer poster som læst, mens du scroller. Appen er gratis at hente og bruge, men du får ekstra funktioner og slipper for annoncer med pro-versionen til 24 kroner.

Se også:  Guide: Kom i gang med at bruge den nye Personer-app i Windows

25: AccuWeather
Gratis • AccuWeather
Få radarkort, lokalprognoser og vejropdateringer med denne vejrtjeneste. Ikke den bedste tjeneste, det findes, men den bedste som Windows-app. På den dynamiske flise kan du følge vejret uden at åbne appen. Du får lokale, opdaterede prognoser baseret på din adresse eller gps-placering, interaktive kort og vejrvideoer. Du kan skifte mellem mørkt og lyst tema, eller lade appen skifte automatisk baseret på solopgang/solnedgangstider der, hvor du befinder dig.

TAGS
apps
software
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S