Home » Apps » De 25 bedste apps til Windows 10
De 25 bedste apps til Windows 10

De 25 bedste apps til Windows 10

Share

21: MSN Sports
Gratis • Microsoft
Hvis du leder efter den ultimative, internationale sportsapp, går du ikke galt i byen med MSN Sports. Har får du global dæk-ning 24/7 af over 150 ligaer, herunder live-scoringer, resultater og placeringer samt videohøjdepunkter. Appen kan tilpasses, så du behøver kun at se nyheder fra de sportsgrene, du er interesseret i.

MSN Sports

22: Flipboard
Gratis • Flipboard
Flipboard er som en personlig avis. Ind-holdet indsamles dagligt og serveres direkte på din startskærm i et let tilgængeligt, læsbart magasinformat. Du får ikke kun en masse tekst, men også artikler fyldt med video og billeder fra de mest ikoniske kilder i avisjournalistik. Magasinet kan bygges op om ethvert emne. Du kan dele via Twitter og Facebook.

Se også:  Guide: Windows 10 gør det selv-manual

23: Save to Pocket
Gratis • Read It Later
Dette er en udvidelse til Edge-browseren, hvormed du kan gemme indholdet fra websider og læse det senere. Den er ideel til alt fra nyhedshistorier til opskrifter. I FireFox-browseren kan du med en udvidelse få læst indholdet fra Pocket højt. Save to Pocket præsenterer gemt indhold i et ryddeligt layout og kan give dig anbefalinger.

24: Readiy
Gratis • Nishro Tech
Foretrækker du historier leveret ved hjælp af RSS-feeds (Really Simple Syndication), er Readiy noget for dig. Appen gør det nemt at håndtere abonnementer og opdateringer og præsenterer alt i en smidig brugerflade, der markerer poster som læst, mens du scroller. Appen er gratis at hente og bruge, men du får ekstra funktioner og slipper for annoncer med pro-versionen til 24 kroner.

Se også:  Her er alt det nye i Windows 10, version 1809

25: AccuWeather
Gratis • AccuWeather
Få radarkort, lokalprognoser og vejropdateringer med denne vejrtjeneste. Ikke den bedste tjeneste, det findes, men den bedste som Windows-app. På den dynamiske flise kan du følge vejret uden at åbne appen. Du får lokale, opdaterede prognoser baseret på din adresse eller gps-placering, interaktive kort og vejrvideoer. Du kan skifte mellem mørkt og lyst tema, eller lade appen skifte automatisk baseret på solopgang/solnedgangstider der, hvor du befinder dig.

TAGS
apps
software
Windows 10

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S