Home » Apps » De 25 bedste apps til Windows 10
De 25 bedste apps til Windows 10

De 25 bedste apps til Windows 10

Share

11: Evernote
Gratis • Evernote
Evernote er som et digitalt arkivskab til dine noter. Hver har en titel, et indtastningsfelt til tilføjelse af tags, angivelse af tid og sted samt et vindue, hvortil du kan trække filer eller skrive i. Når du skriver, vises en bjælke med stil og formater. Her kan du oprette nummererede eller punktede lister, indsætte tabeller, optage lyd og dele noten. Du kan også tilføje en påmindelse, hvis noten skal anvendes senere, samt synkronisere til skyen.

12: Microsoft To-Do
Gratis • Microsoft
Lav en liste over opgaver med deadlines, og vælg, hvilken du vil udføre i dag. Den aktuelle dags opgaver kan indstilles til at forsvinde, når de er markeret som fuldført. Appen er enklere end Trello, hvor du kan uddelegere og føre samtaler om opgaver, men det er et tilvalg. To-Do er mere til daglige opgaver. Når det er sagt, kan du dog dele din opgaveliste med andre, så den er praktisk til større familieprojekter.

13: Plumbago
Gratis • Microsoft Research
Plumbago, latin for grafit, er en notesbog designet specielt til folk, der elsker håndskrift og tegning. Appen anvender teknologi, der udglatter stregerne, når du bruger for eksempel Surface Pen på en Surface-tablet. Plumbago anvender en realistisk blækteknologi og brugervenlige funktioner, for eksempel en værktøjsvælger, så du ikke skal klikke forgæves efter appens muligheder.

14: Microsoft Office Online
Gratis • Microsoft
Gratis kontorprogrammer er sjældne i Microsoft Store (da Microsoft gerne vil skubbe os over på Office 365-abonnementer). Office Online er mindre kendt end Google Docs, men fungerer godt, da det understøtter Microsoft-dokument-
formater. Alt gemmes på OneDrive, så du har adgang med internetforbindelse. Appen lægger et ikon til Edge-værktøjs-linjen, hvorfra du kan åbne webbaserede versioner af Word, Excel og PowerPoint.

Se også:  Guide: Sådan får du nye skrifter på Windows-pc'en helt gratis

15: Wunderlist
Gratis • 6 Wunderkinder
Den nemme, alsidige app er blevet så po-pulær hos brugere, at Microsoft købte det tyske selskab, der lancerede den, i 2015. Som Taskify hjælper Wunderlist dig med at oprette og styre alle slags opgavelister, synkronisere dem på tværs af mobile- og andre enheder. Du kan også dele med andre. For eksempel uddelegering af opgaver til kolleger og huslige gøremål til andre medlemmer af husstanden.

16: FamilyBudget
Gratis • Geo HOG
Appen gør det sjovere at holde hjemmets budget ved at præsentere dine data på en lækker måde uden at nedprioritere funktionalitet. Du kan se månedshistorik for udgifter og indtægter, per kategori og for det enkelte familiemedlem. Derudover kan du følge jeres samlede budget, gemme data sikkert i skyen og få adgang efter behov samt gendanne, hvis der sker en teknisk fejl. Desværre er appen ikke på dansk, så du skal nok lære et par engelske termer.

17: HotSpot Shield Free VPN
Gratis • AnchorFree
Appen er en af de få VPN-muligheder i Microsoft Store, men fin. Første gang du aktiverer den, bliver du bedt om at enten betale for et abonnement eller starte en syv-dages, gratis prøveversion, men trykker du på back arrow-tegnet (øverst til venstre), kan du fortsætte med at bruge den gratis VPN, dog med et dagligt maksimum på 500 MB.

Se også:  Guide: Flot kollage af dine fotos

18: Spending Tracker
Gratis • MH Riley
En anden, gratis app, som holder dig ajour med, hvor dine penge går og kommer fra. Dermed kan du nemmere identificere de ømme områder af din økonomi, skære ned og øge dine besparelser. Med brugerfladens faner styrer du pengesagerne i ugentlige, månedlige og årlige intervaller. Du kan angive et overordnet budget som målestok og med få klik holde øje med dine fremskridt.

19: Simplenote
Gratis • Automattic
Denne minimalistiske app gør det nemt at lave notater, lister og opgaver og derefter dele dokumentet på tværs af alle sine enheder. Ændringer sikkerhedskopieres, så du altid kan vende tilbage til en tidligere version. Derudover understøtter Simple-note det enkle Markdown-sprog og -tags, hvilket gør det nemt at finde indhold senere. Du kan dele dine noter og lister med andre eller offentliggøre dem online.

20: MoneyPoint
Gratis • Two Square Systems
MoneyPoint hjælper den budgetbevidste med at spore, kategorisere og afkrydse daglige transaktioner i et simpelt regnskabsformat. Du kan justere afdragsordninger og skyldnere i separate konti. MoneyPoint lagrer lokalt fremfor i skyen og sikrer dem med et kodeord. Derudover kan du oprette påmindelser for betaling af kommende regninger og udgående betalinger.

TAGS
apps
software
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S