De 20 bedste gratis spil til din computer lige nu

De 20 bedste gratis spil til din computer lige nu

Share

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at computerspil er en af de største tidsrøvere, vi har. Og med så mange titler at vælge imellem, er der virkelig ikke nok timer i døgnet. For at bløde vores spilafhængighed lidt op, har vi udarbejdet en liste over vores foretrukne gratis titler, også kaldet F2P (Free to Play). Er du i det gavmilde hjørne, og ønsker du at takke de heroiske udviklere, så efterlad en mindre donation på deres hjemmeside.

Vi har udeladt en frygtelig masse fantastiske spil. Mest ærgerligt er det for alle de indie-spil, som vi ikke har haft plads til at tage med. Kig i stedet på sider som Warpdoor (www.warpdoor.com) og Indie Games (www.indiegames.com) til at finde et udvalg af mindre titler.

Se også:  Nordisk Film og japansk spiludvikler skyder millioner i at udvikle Virtual Reality i Norden

Blot for at nævne nogle andre titler: League of Legends, World of Guns, Flow, Humanoid 47, Kingdom of Loathing, A Dark Room, Fallen London, No One Has to Die, Neverwinter, Smite, Hawken, Wolfenstein 3D, Tyrian, Realm of the Mad God …

Betalingsspil dør ud
Revolutionen med gratis spil åbnede for alle mulige genrer, som ellers var stagneret eller forsvundet. Gåde-adventurespil er blevet genoplivet af Hidden Object Games, og platformspil ved hjælp af flash-platformen, men det var samtidig dødsstødet til betalingsspil i genren massivly multiplayer onlinegames eller MMO’er.

Del denne