Home » RAM » Få din gaming-laptop op i fart med ny DDR5-memory
Få din gaming-laptop op i fart med ny DDR5-memory

Få din gaming-laptop op i fart med ny DDR5-memory

Share

Corsair lancerer nu sin første serie af DDR5-ram til bærbare gaming-pc’er. Det er smådyre sager, men de kan sætte mere fart på maskinen – for eksempel en laptop fra mærker som Alienware, MSI eller Asus Rog

DDR5 er den nye, hurtige ram-type. Og nu er Corsair klar med en lille serie ram-klodser til bærbare gaming-pc’er, der potentielt kan få endnu mere fart på, hvis de installerer Vengeance DDR5 SO-DIMM.

Med en cpu fra Alder Lake-generationen i din maskine vil den nye ram kunne fodre processoren med data i et tempo, så dens fulde potentiale udnyttes.

Nem udskiftning

Mange gaming-bærbare giver mulighed for at udskifte ram-modulerne. Det kræver normalt blot at man vender pc’en om og løsner nogle skruer under kabinettet, og så har man adgang til ram-brøndene. Her kan man så kan fjerne de eksisterende moduler og klikke de nye Corsair-moduler i.

Se også:  Så dyrt er det i strøm at være gamer – den høje pris rammer hårdt

Det kræver dog, at du har en kompatibel maskine, og her nævner Corsair selv tre muligheder: Alienware x17 R2, MSI Raider GE66 12UHS og Asus ROG Zephyrus M16. Men der findes selvfølgelig andre kompatible maskiner. Undersøg det på Corsairs hjemmeside, før du springer ud i et køb.

Ikke billige

DDR5-moduler er nemlig ret dyre, så fejlkøb er ikke sagen. Vi er stødt på internationale priser på 269,99 US-dollar for 32 GB-versionen af DDR5-4800 Vengeance SO-DIMM samt 519,99 dollar for 64 GB.

Ram-hastigheden er 4800 MHz. Det tager ikke pusten fra os. Men højere hastigheder kan være på vej. I en meddelelse beskriver Corsair nemlig den nuværende hastighed som “initially”, dvs. til en begyndelse.

Se også:  Stilfuldt dansk gaming-headset sætter nye standarder for genren


TAGS
DDR5
Gaming
Memory
Ram
RAM Hukommelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S