Home » RAM » Få din gaming-laptop op i fart med ny DDR5-memory
Få din gaming-laptop op i fart med ny DDR5-memory

Få din gaming-laptop op i fart med ny DDR5-memory

Share

Corsair lancerer nu sin første serie af DDR5-ram til bærbare gaming-pc’er. Det er smådyre sager, men de kan sætte mere fart på maskinen – for eksempel en laptop fra mærker som Alienware, MSI eller Asus Rog

DDR5 er den nye, hurtige ram-type. Og nu er Corsair klar med en lille serie ram-klodser til bærbare gaming-pc’er, der potentielt kan få endnu mere fart på, hvis de installerer Vengeance DDR5 SO-DIMM.

Med en cpu fra Alder Lake-generationen i din maskine vil den nye ram kunne fodre processoren med data i et tempo, så dens fulde potentiale udnyttes.

Nem udskiftning

Mange gaming-bærbare giver mulighed for at udskifte ram-modulerne. Det kræver normalt blot at man vender pc’en om og løsner nogle skruer under kabinettet, og så har man adgang til ram-brøndene. Her kan man så kan fjerne de eksisterende moduler og klikke de nye Corsair-moduler i.

Se også:  Tre danskere på verdens første kvindelige hold i esporten Valorant

Det kræver dog, at du har en kompatibel maskine, og her nævner Corsair selv tre muligheder: Alienware x17 R2, MSI Raider GE66 12UHS og Asus ROG Zephyrus M16. Men der findes selvfølgelig andre kompatible maskiner. Undersøg det på Corsairs hjemmeside, før du springer ud i et køb.

Ikke billige

DDR5-moduler er nemlig ret dyre, så fejlkøb er ikke sagen. Vi er stødt på internationale priser på 269,99 US-dollar for 32 GB-versionen af DDR5-4800 Vengeance SO-DIMM samt 519,99 dollar for 64 GB.

Ram-hastigheden er 4800 MHz. Det tager ikke pusten fra os. Men højere hastigheder kan være på vej. I en meddelelse beskriver Corsair nemlig den nuværende hastighed som “initially”, dvs. til en begyndelse.

Se også:  Nu kan du købe gaming-udstyr hos IKEA


TAGS
DDR5
Gaming
Memory
Ram
RAM Hukommelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S