DDR4-RAM [STORTEST]: Nu med lys og fartstriber

DDR4-RAM [STORTEST]: Nu med lys og fartstriber

Share

Ram er måske ikke det mest spændende indkøb, som vi kan foretage til vores pc, men det er en essentiel komponent. Hvis man har den rigtige mængde ram ved den rigtige hastighed, påvirker det pc’ens ydelse. I denne test begiver vi os ned i dybderne, når det gælder DDR4. Vi vil vise, hvor megen ram du har brug for, hvor hurtig den bør være, og hvad meningen med RGB-ram egentlig er

Kan man peppe noget så kedelig som en RAM-klods op med lyseffekter? Uanset hvad man personligt måtte mene, så er det lige præcis, hvad producenterne forsøger. Heldigvis er det ikke det eneste, der gør de nyeste DDR4-klodser attraktive. Vi testede fem styks for at se, hvilke der kan gøre mest for din computer.

Se også:  [TEST]: Corsair Vengeance RGB
?!

Hvor meget har jeg brug for?
Til maskiner, der ikke er til gaming, er 8 GB rigeligt, og mange gamingsyste-mer kan klare sig med den mængde. Men 16 GB giver dog lidt højere til loftet.

Hvad med ekstraudstyr?
RGB-lys har spredt sig til ram. Varmespredere er også en mulighed. Ingen af delene gør dog den store forskel.

Koster det så meget?
Ram-priserne er vanvittige i øjeblikket, og det er der faktisk intet at gøre ved.

Hvad bestod vores testudstyr af?
Core i7-8700K, Z370-bundkort og GTX 1080 Ti-grafikkort. Vi testede cpu-ydelse med Cinebench, hukommelsesbåndbredde med SiSoftware Sandra og gaming-ydelse med Rise of the Tomb Raider ved 1080p og høje detaljeindstillinger.

Se også:  Kingston Predator [TEST]: Høj hastighed til rimelig pris
Del denne