Alt om DATA tester knivskarpe 4K-skærme

Alt om DATA tester knivskarpe 4K-skærme

Share

Vi tester syv af de bedste 4K-skærme på markedet, guider til dig nye sjove ting du kan gøre med Raspberry Pie og byder på et væld af andre test, guides, nyheder og artikler. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Vil du have knivskarpe billeder, når du gamer eller arbejder med film og billeder, så skal du have en skærm med 4K-opløsning. De er efterhånden til at få fat i til ganske rimelige penge. Vi kigger nærmere på syv af de mest spændende 4K-skærm på markedet lige nu.

Nye projekter til Raspberry Pie

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan gøre med den billige men superfleksible computer, Raspberry Pie. Vi har dedikeret hele seks sider i bladet til nye spændende projekter du kan kaste dig over.

Se også:  Vind årets bedste skærm
Monstermobil til gameren

Spil på mobilen er ikke længere bare uforpligtende sjov. Nu er det alvor. Gaming-eksperterne hos Razer har skabt en smartphone dedikeret til gaming med en vild skærm og helt forrygende spcs, der gør det muligt at game i hidtil uhørt grad. Vi tester den nye monstermobil.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 03/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.  

Se også:  Her kan du se VM i 4K

Del denne