Alt om DATA tester kæmpe tablets

Alt om DATA tester kæmpe tablets

Share

En stribe af megatablets har ramt markedet og vi tester dem for at se om de duer til noget? Derudover får du et væld af test, guides, artikler og nyheder. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu.

De har fået gevaldigt vokseværk, de kære tablets. En bølge af megatablets har ramt markedet. Men bliver der for stort, eller er iPad Pro og de andre lige den rette størrelse for den, der gerne vil gøre mere på sin tablet og måske i sidste ende lade den afløse din PC. Vi tester seks af de nye kæmpetablets.

Se også:  7 stærke råd før du køber tablet

Den smarte bil

Det er ikke kun vores hjem der bliver smartere. Det er i høj grad også vores biler. Digital kommunikation, sikkerhed og underholdning rykker ind i de firhjulede transportmidler. Vi går bag om den smarte bil og nogle de infotainment-systemer bilproducenterne tilbyder. 

Kan Valve dræbe konsollen?

Valve har videreudviklet sin populære Steam-portal til et styresystem, der nu finder vej til gaming-baserede pc’ere, lige til at plugge i tv’et. Vil det blive enden på PlayStation, Xbox og de øvrige spillekonsoller? Vi kigger nærmere på sagen.

Del denne