Home » Software » Danskudviklet sikkerhedssoftware nu med prisbelønnet antivirusmotor
Danskudviklet sikkerhedssoftware nu med prisbelønnet antivirusmotor

Danskudviklet sikkerhedssoftware nu med prisbelønnet antivirusmotor

Share

MyInternetSecurity Gold 2012 imponerer med god brugergrænseflade, fine scanningshastigheder og næsten ingen belastning af computeren

Det er vigtigt at holde din computer sikker og fri for virus, malware og andre ondsindede hændelser, som du udsætter din computer for, når du har forbindelse til internettet.

Et stykke sikkerhedssoftware er derfor på sin plads, og MyInternetSecurity Gold 2012 hører til i denne kategori. Alt om DATA har testet softwaren, der udmærker sig på flere måder. Dels er den baseret på AV-testvinderen for bedste beskyttelse, Bitdefender Internet Security, dels har udviklerne gjort ekstra meget ud af kundeservice og support.

Hurtigt at komme i gang

Det gik utrolig let at komme i gang med programmet. Vi fik hurtigt hentet programmet ned fra hjemmesiden, og derefter gik installationen i gang af sig selv.

Programmet scanner hukommelsen og computeren, inden der bliver lagt nogen filer over på computeren. Denne proces tager lidt tid, men det er også eneste tilfælde, hvor vi for alvor ventede på computeren.

Med programmet installeret på computeren, gik vi i gang med at teste programmet. Vi tjekkede først, hvorvidt computeren var blevet langsommere til at starte, om der kørte markant flere processer eller blev brugt mere ram end forventeligt.

Computeren var naturligvis blevet en anelse langsommere, men ikke noget, vi for alvor kunne mærke. Der var heller ikke noget at mærke på brugen af computeren. Den var ikke blevet langsommere til almindelig brug.

Se også:  8 gode råd til IT-sikkerhed på hjemmekontoret

Så langt så godt. Vi gik nu videre til at se, hvorvidt programmet kunne beskytte vores computer. Vi surfede forbi nogle af de steder på nettet, hvor vi traditionelt set fanger virus, og programmet beskyttede os fint. Det samme gjaldt, da vi installerede et par programmer, som vi vidste, indeholdt malware. Hver gang beskyttede MyInternetSecurity os fint.

Disse resultater sammenholdt med den udmærkelse, som motoren lige har fået, overbevidste os om, at programmet er rigtig godt til at beskytte computeren. Vi gik derfor over til at kigge lidt nærmere på, hvordan programmets interface fungerede.

Manglede information i søgninger

En ting, vi dog med det samme savnede, var en oversigt over sikre sider, der er sikre at besøge, og hvilke der ikke er sikre. Samtidig var der intet, der forhindrede os i at besøge sider, vi vidste, var farlige.

Godt nok stoppede programmet de trusler, vi kom forbi, men det havde været rart, hvis vi var blevet forhindret i at komme ind på sider, der er kendt for at sprede virus og malware.

Se også:  Microsoft sætter populært værktøj på den sorte liste

Selve brugergrænsefladen til programmet var rigtig fin. Der er fire hovedområder, der vises: Antivirus, Firewall, Antispam og Update. Herfra kan du dels slå disse elementer til eller fra, og du kan dels komme dybere ned i programmet og indstille funktionerne nærmere.

Alle indstillingerne under de enkelte punkter er lette at arbejde med, alle indstillinger er lette at overskue og forklaret fint. Programmet er en fornøjelse at arbejde med.

En af de gode detaljer i programmet er, at du har mulighed for at overvåge computere på netværket, der har programmet installeret. Via den indstilling kan du scanne computerne, opdatere dem, udbedre sikkerhedsbrist og sætte forældrekontrol til. En ret fin funktion.

Supporten

En ting, som MySecurityCenter selv har slået på, er supporten, som de selv mener, er den bedste i branchen. Det er naturligvis ikke noget, vi kan teste, men en tur på Trustpilot tyder på, at de har ramt rigtigt.

De kommentarer, der står på siden, er stort set alle meget positive, og der er mange roser for supporten. Det er også en flot garanti, som MySecurityCenter kommer med – nemlig 100 procent tilfredshed eller pengene tilbage.

Supporten gælder både installationsservice og mailservice inden for 24 timer. Alt i alt et godt produkt.


MyInternetSecurity
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

MyInternetSecurity Gold 2012 er et rigtig godt sikkerhedsprogram der næsten ikke belaster din computer, som giver dig super support, og som er baseret på en prisbelønnet antivirus-motor.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
antivirus
malware
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S