Home » Spil » Danskudviklet PlayStation til hunde
Danskudviklet PlayStation til hunde

Danskudviklet PlayStation til hunde

Share

Den danske stifter af Go Dogo kalder selv det nye produkt en PlayStation til hunde, som stimulerer dem mentalt og motiverer med godbidder.

Manglende mental stimulering kan føre til adfærdsvanskeligheder og depressionslignende tilstande, men det kan være svært at træne og aktivere sin hund, når man er væk fra hjemmet hele dagen.

Det problem har stifteren af Go Dogo, Hanne Jarmer, sat sig for at gøre noget ved. Med Go Dogo har hun og et internationalt team af udviklere skabt, hvad der bedst kan betegnes som en spillekonsol for hunde.

Intelligent system

Hovedenheden sluttes til tv’et, mens et lille kamera placeres på en sidevæg. Lidt som vi kender det fra PlayStation Move og Nintendo Wii udsættes hunden så for udfordringer via skærmen, som den skal løse. Kameraet registrerer, om det lykkes, og når det gør, belønnes hunden med en godbid fra hovedenheden, der hænger over tv’et.

Se også:  Gaming på en Mac: Det kan man da ikke - eller hvad?

Systemet kan styres via en smartphone-app, og det er bygget op om intelligent teknologi, som registrerer, hvor godt hunden klarer prøvelserne. Når hunden bliver bedre, kan systemet opjustere sværhedsgraden, så hunden hele tiden udfordres og stimuleres mentalt. Det er netop dette, der adskiller Go Dogo fra meget andet aktiveringslegetøj til hunde.

En sund og glad hund

Denne form for træning skal, ifølge Jarmer, give en mentalt mere velfungerende hund, med mindre risiko for at udvikle psykiske problemer.

Go Dogo vil blive lanceret den 21. september som en kickstarter-kampagne, der skal trække nødvendig finansiering til projektet. Lykkes det at opnå tilstrækkelig kapital, sættes Go Dogo i produktion i 2020 til glæde for hundeejere verden over.

Se også:  PC vs Konsol: Hvilken platform er den bedste?

Se kickstarter-kampagnen her: https://www.kickstarter.com/projects/godogo/go-dogo-mental-workout-for-dogs

På videoen nedenfor kan du se mere om det hundevenlige projekt.

 


TAGS
dansk design
Gaming
kæledyr

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S