Home » Spil » Danskproduceret Tintin-spil er gratis og kan spilles fra på mandag
Danskproduceret Tintin-spil er gratis og kan spilles fra på mandag

Danskproduceret Tintin-spil er gratis og kan spilles fra på mandag

Share

Følg Tintin på hans spændende eventyr og oplev de store mysterier, der bringer ham fra genkendelige gader til fremmede byer. Det danskproducerede Tintin Match kan spilles gratis på iPhone og Android-mobiler fra på mandag

Efter en succesfuld beta-launch på Google Play er 5th Planet Games i samarbejde med Moulinsart klar med den endelige udgivelse af Tintin Match, et mobilspil, der udkommer globalt til Android og iOS, den 31. august.

Tintin Match er et historie drevet match-3 switcher game hvor du gennem farverige puzzles opbygger Tintins univers. På din vej som den berømte reporter på hans eventyr vil du komme igennem puzzle udfordringer for at låst op for, og samt ikoniske Tintin scenarier og figurer kendt fra tegneserierne.

Krabben med de gyldne kløer er det første eventyr du støder på i spillet: Dagen starter som enhver anden for Tintin og Terry, men et mysterie er aldrig langt væk! Terry får snuden i klemme i en krabbe dåse, Dupond & Dupont efterforsker pengefalskneri, og en fremmed bliver kidnappet før han når at levere et budskab til Tintin. Kan alle disse tråde mon lede op til et større mysterium?

Se også:  Corona har ændret vores gaming-vaner: Vi spiller mere i hverdagen

For at løse mysteriet der optager Tintin, skal du løse en samling af håndlavede match 3 puzzles, hvor hvert af dem med sikkerhed vil udfordre problemknuseren i dig. Et objekt i vejen? Et brik ude af rækkevidde? Løber tiden ud? Brug dine bedste strategier og opnå tre stjerne ved første forsøg.

Erfarne kræfter bag spillet

Spillet er udviklet af 5th Planet Games’ Berlin afdeling der er ledet af den renommerede puzzle spil ekspert Moritz Voss; tidligere technology lead hos King, det nu Activision-ejede, svenske selskab bag nogle af de mest succesfulde puzzle spil nogensinde udgivet, så som Candy Crush Saga og Bubble Witch Saga.

Moulinsart har aktivt bidraget til den kunstneriske udvikling af interfacet, dets “sprites” of karaktererne i spillet ved hjælp fra hans studios.

Henrik Nielsen, direktør hos 5th Planet Games, glæder sig til at launche dette fantastiske nye Tintin spil til mobil, og nævner Moritz Voss’s lederskab som en afgørende faktor. “Moritz Voss har udmærket sig i match 3-genren adskillige gange før og vi er sikre på at dette vil blive det bedste spil han nogensinde har skabt”.

Se også:  Corona har ændret vores gaming-vaner: Vi spiller mere i hverdagen
Spil det gratis

Nick Rodwell, General Manager hos Moulinsart, selskabet bag Tintin, er enig “Vi er meget spændte på denne mulighed for at introducere Tintin til mobil gamers derude. At lade spilleren påtage sig rollen som denne hverdagshelt og detektiv og selv løse mysterier på egen hånd, gennem en sjov og bekendt game mechanic, er en fantastisk måde at udgive Tintin universet på. Vi håber meget at det bliver et stort hit for både fans af Tintin og puzzle games over hele verden”.

Den store stigning i smartphone gaming har ændret industrien. Match-3 spil som Tintin Match er den mest prominente undergenre på det amerikanske iPhone gaming marked, og står for 21% af den samlede revenue; ifølge mobile game insight og analytics firma GameRefinery.

Tintin Match er et spil for alle over 9 år. Spillet er gratis at spille og vil blive tilgængeligt på både Google Play og Apple Store den 31. august. Det er også planen at udgive den på kinesiske Android stores senere.


TAGS
mobilspil
tintin

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S