Home » Mobiltelefon » Danskernes brug af FaceTime er fordoblet under Corona-krisen
Danskernes brug af FaceTime er fordoblet under Corona-krisen

Danskernes brug af FaceTime er fordoblet under Corona-krisen

Share

Alt socialt samvær er skruet ned på et minimum, men danskerne har fundet andre veje til at holde kontakten i en svær tid. Nye tal fra teleselskabet 3 viser, at dataforbruget på videoopkalds-app’en FaceTime på kort tid er fordoblet

Mens mange danskere er i karantæne og endnu flere frivilligt holder sig hjemme og aflyser sociale arrangementer, stiger forbruget af digitale video- og samtaletjenester. Det viser nye tal fra teleselskabet 3, som har målt udviklingen i dataforbruget på en række af de mest populære apps.

Særligt app’en FaceTime, der bruges til videoopkald, stikker ud. Her er dataforbruget på blot to uger fordoblet. Det samme gælder dataforbruget på Microsoft-apps, som bl.a. dækker over Skype og samarbejdsplatformen Teams, der også begge giver mulighed for videoopkald.

”Normalt ser vi løbende en støt stigning i brugen af beskedtjenester og sociale medier, men det er helt usædvanligt, at lige netop videoopkald stiger så voldsomt. Det vidner om, at almindelige telefonopkald, beskeder og Instagram-opdatering ikke kan dække vores sociale behov i længden. Lige nu har mange brug for at kunne holde nær kontakt med venner og familie, og der har det bare en særlig betydning at kunne se hinanden i øjnene,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Gælder også andre webtjenester

Også når det gælder en række andre digitale tjenester ser 3 lige nu en stigning i dataforbruget i selskabets netværk. Det gælder bl.a. Netflix, som er steget med knap 20 %, og børnenes favorit-app TikTok, der er steget med 25 %. Danskerne får dog også noget arbejde fra hånden – 3 har nemlig målt en 25 % stigning i dataforbruget på mail-app’en Outlook.


TAGS
FaceTime
videochat

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S