Danskerne er vilde efter Virtual Reality

Danskerne er vilde efter Virtual Reality

Share

Telia registrerer rekordhøj forhåndsinteresse for Samsung S7 og S7 edge, hvor brugerne får en Virtual Reality-brille med i købet.

Virtual Reality skaber en digital virkelighed, der giver brugeren en 360 graders oplevelse af at befinde sig i en 3D-verden. Mulighederne for helt unikke oplevelser er dermed uendelige – fra de vildeste rutsjbaneture til virtuelle rumvandringer – og efterspørgslen på smartphones, briller og software, der kan skabe Virtual Reality, er eksploderet.

Men hvorfor er det først nu, at den teknologi, vi har hørt om siden 80’erne, får sit folkelige gennembrud? Det har fremtidsforsker og stifter af Innovations Lab, Preben Mejer, et bud på:

Se også:  Samsung Gear S3 Classic [TEST]: Lækkert smart-ur til fin pris

”I sin spæde begyndelse var Virtual Reality en meget hakkende oplevelse, der fremstod som en Lego-konstruktion. Det var resultatet af dårlig opløsning i skærmene og en begrænset hastighed i netværket. I dag har vi smartphones med masser af regnekraft og stor båndbredde, og derfor er tiden nu moden til, at Virtual Reality for alvor kan blive allemandseje”.

Og danskerne er med på bølgen. Det mærker privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard, tydeligt:

”Salget af Samsung S7 og S7 edge er gået over al forventning, og jeg er sikker på, at en del af succesen skyldes Virtual Reality-brillen, som kunderne får med, når de forudbestiller telefonen. Det er første gang, vi sælger Virtual Reality-udstyr i Telia, og det lader til, at danskerne er klar til at tage imod den nye teknologi”.

Se også:  Prisvenlige Samsung-mobiler i lækkert design

Del denne