• Home »
  • Andet »
  • Danskerne går data-amok: 1.277 nye antenner skal understøtte stigende dataforbrug
Danskerne går data-amok: 1.277 nye antenner skal understøtte stigende dataforbrug

Danskerne går data-amok: 1.277 nye antenner skal understøtte stigende dataforbrug

Share

Telia udvider og opgradere masterne i løbet af i år for at give bredere dækning, højere kapacitet og bedre dataservices.

I løbet af 2015 steg dataforbruget i Telias mobile netværk med 60 procent – ligesom året før. Telia opsatte sidste år 844 nye antenner, og opgraderingen af netværket bliver endnu mere markant i 2016 med hele 1.277 nye antenner og endnu hurtigere hastigheder.

Mobil streaming af musik, film og serier er blevet en fast del af danskernes hverdag, og 4G-netværket leverer de eftertragtede, høje hastigheder, når man fx vil lytte til sit power mix på løbeturen, streame et afsnit af ynglingsserien på farten eller blot surfe fra sofaen. Derfor er det også på

Se også:  Telia kan være tæt på at købe TDC

4G-netværket, at forbruget stiger mest: ”4G leverer de hurtigste hastigheder på netværket, og vi kan se, at de høje hastigheder er med til at drive forbruget. Vi planlægger naturligvis udbygningen af vores netværk ud fra brugernes behov, og derfor er langt størstedelen – faktisk hele 67 pct. – af de mobilantenner, vi sætter op i 2016, dedikeret til 4G,” siger Heine Wieben Rasmussen, ansvarlig for netværksplanlægning i Telia.

Del denne