Home » Foto » Danskerne går amok i feriebilleder
Danskerne går amok i feriebilleder

Danskerne går amok i feriebilleder

Share

Selvom sommeren lakker mod enden, bugner de sociale medier stadig af ferieminder fra eksotiske feriedestinationer. Nye tal fra teleselskabet 3 viser, at over halvdelden af danskerne i højere grad uploader indhold til de sociale medier, når de er ude at rejse, end når de er herhjemme. Hele 94 % deler billeder fra ferien på de sociale medier

Motiver af kridhvide sandstrande og farverige badedyr i poolen hittede denne sommer på de sociale medier. Mere end hver anden dansker, som har været på sommerferie i udlandet, har nemlig uploadet mere indhold til de sociale medier, end de gør til hverdag. 94% af dem uploadede billeder, mens 20% delte en video fra ferien. Det viser en undersøgelse, som er lavet af teleselskabet 3 i samarbejde med Wilke.

”Det er meget naturligt, at man tager ekstra billeder, når man er ude at rejse og ser en masse smukke steder. Det er jo på ferien, man virkelig har tid til afslapning og måske også har lyst til at blære sig lidt med, hvor lækkert man har det. Efter EU har reguleret roamingpriserne, har mange flere danskere fået mulighed for at bruge data på mobilen på ferien, og det har tydeligvis givet genlyd på de sociale medier. Kunder hos 3 har længe haft mulighed for at uploade billeder i en række lande til samme priser som i Danmark, og det har de gjort i stor stil. Det er herligt, at øvrige danskere nu også er sluppet for at jagte wifi for at kunne dele billeder med dem derhjemme,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler
Billedboom skaber glæde og inspiration

Det går ikke uset hen, at feriebillederne boomer, når mange danskere deler indhold fra ferien. Undersøgelsen viser nemlig, at 55 % af danskerne føler, at deres sociale feed bugner af feriebilleder, når venner eller familie tager på ferie, mens de selv er hjemme i Danmark. Men i stedet for at blive misundelige og begynde at blokere de venner, som uploader i stride strømme, så bliver 36 % af danskerne derimod glade, 35 % føler sig inspirerede og 34 % får lyst til at rejse. Kun 9 % bliver misundelige over venners rejsemål og under 1 % sletter eller blokerer en ven på grund af feriespam.

”Selvfølgelig vil man da vise venner og familie, at man er ude og opleve en masse – og så er det jo fantastisk, at undersøgelsen viser, at feriebillederne skaber glæde og nysgerrighed hos dem derhjemme. Man kunne jo omvendt have frygtet, at det skabte frustration, og at vi måtte bede folk om at ”bære over” med vores kunder, men det er heldigvis ikke tilfældet,” siger David Elsass.

Se også:  OnePlus klar med heftig powermobil til overkommelig pris

TAGS
fotos
selfie
smartphone
teleselskabet 3

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S