Home » Internet » Danskere er bange for nethandel
Danskere er bange for nethandel

Danskere er bange for nethandel

Share

Ny undersøgelse viser, at danskerne stadigvæk ikke føler sig på sikre ved at handle på nettet

Ifølge Danmarks Statistik har kun 65 procent af danskerne handlet online. Dette på trods af, at Danmark i dag har den næsthøjeste bredbåndsudbredelse i EU. Denne tendens underbygges af en ny undersøgelse fra PayPal, der viser, at selvom danskerne i stor stil anvender nettet, så hersker der stadigvæk usikkerhed, når det kommer til handel på nettet.

41 procent tror ikke, at der findes købsbeskyttelse for internethandel mellem privatpersoner. Men det er blot en skrøne, for der findes faktisk købsbeskyttelse for handel mellem privatpersoner via flere forskellige online betalingsløsninger, heriblandt PayPal, som er den mest benyttede.

Se også:  PriceRunner sagsøger Google for 16 milliarder kroner

Undersøgelsen viser dog også, at danskernes skepsis somme tider kan have sin berettigelse. 15 procent har nemlig prøvet at miste penge, når de har handlet på nettet, hvis virksomheden for eksempel ikke eksisterede, eller de aldrig fik den bestilte vare. En tredjedel af de adspurgte har desuden afstået fra at købe en vare fra en privatperson, fordi vedkommende ikke virkede seriøs.

Vil du vide hvilke forholdsregler, du skal tage for at handle sikkert på nettet så læs vores guider Undgå en katastrofal online-handel og Sådan shopper du sikkert på nettet.

Hvordan har du det selv? Er du fuldstændig tryk ved at handle på nettet, eller føler du også en usikkerhed ved at webshoppe? Skriv din kommentar herunder.

Se også:  PriceRunner sagsøger Google for 16 milliarder kroner


TAGS
netsvindel
webshopping

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S