Home » Tilbehør » Dansk-udviklet spray fjerner corona-virus fra din smartphone
Dansk-udviklet spray fjerner corona-virus fra din smartphone

Dansk-udviklet spray fjerner corona-virus fra din smartphone

Share

Det danske firma Panzerglass har officiel dokumentation for, at deres skærmspray dræber både corona, influenza, Hepatitis B og HIV

Vi havde lige vænnet os til en hverdag, hvor corona-virussen var trådt i baggrunden. Men med efterårets komme er illusionen, om at vi har lagt pandemien bag os, forbi.

Nu står den igen på smitterekorder, nyheder om nye smitsomme varianter og restriktioner, og vi skal igen til at have fokus på ikke mindst hygiejnen.

“Hyppig rengøring bliver ofte nævnt som et effektivt redskab til at begrænse smitten, og undersøgelser har vist, at coronavirus kan overleve i op til 3 døgn på glatte overflader som metal og plast. Det er med til at øge risikoen for smittespredning, da folk kan blive smittet af virusset fra disse overflader, så længe der er levende viruspartikler til stede,” siger Michael Brønd, der Vice President of Marketing hos danske PanzerGlass.

Se også:  Pas på fupmails om corona: Hackere udnytter Covid-19

Faktisk har australske studier tidligere vist, at coronavirus kan overleve op til 28 dage på glatte overflader – som eksempelvis glasset på mobiltelefonen.

Effektiv og alkoholfri

PanzerGlass, som vi bedst kender for skærmbeskyttelse og andet tilbehør til smartphones, har ved tests fået dokumentation for, at virksomhedens spray-løsning, Spray Twice A Day, udrydder corona-virus på mobilen.

“Samtidig dræber sprayen 99,99% af de mest kendte bakterier, så det er en effektiv beskyttelse at bruge produktet,” siger Michael Brønd.

En anden fordel ved sprayen er, at den ikke indeholder alkohol, der ellers traditionelt bruges til at dræbe virus og bakterier. Men netop smartphones og alkohol er en dårlig kombination, fordi alkoholen ødelægger skærmens oleofobiske beskyttelse. Det er den beskyttelse, der gør, at blandt andet fedtede fingre hænger dårligere fast på skærmen.

Se også:  Kaos og corona: 2021 var et ekstremt år på elektronikmarkedet

Derudover fjerner den nu ISO-certificerede spray også influenzavirus, Hepatitis B og HIV samt flere andre bakterier. Testen er udført og godkendt af det tyske testlaboratorie Dr. Brill + Partner GmbH, der er et institut for hygiejne og mikrobiologi.


TAGS
corona
panzerglass
spray

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S