Dansk smartphone er blevet tusind kroner billigere

Dansk smartphone er blevet tusind kroner billigere

Share

Den danske smartphone, ID1, er faldet betydeligt i pris og har samtidig fået en stor softwareopdatering, som skal tage hånd om nogle de ting, der haltede i den første version

ID1 blev lanceret til stort ståhej i januar. Her er nemlig tale om en noget så sjældent som en danskproduceret smartphone. Modtagelsen var dog ikke overvældende positiv, men nu ser det ud til at ID2ME, selskabet bag telefonen har strammet op og fået rettet nogle af de ting, der haltede. En stor softwareopdatering, som blandt andet indeholder bedre kamerafunktion, er nu klar. Det grafiske layout har også fået en overhaling med nye ikoner til hovedkategorierne. Samtidig får brugerne nu mulighed for at finindstille reaktionstiden i navigationen, så man kan navigere mellem apps i eget tempo.

”Vi har lyttet til brugerne og er stolte af at kunne præsentere et endnu bedre design og en mere personlig og lækker brugeroplevelse med den softwareopdatering, der netop er rullet ud på ID1,” siger Christina Agger, CEO og grundlægger af ID2ME.

Har du en ID1 vil du få en besked om at opdateringen hentes.

Har du ikke købt mobilen endnu, men overvejer at gøre det, vil det formentlig glæde, at prisen nu bliver sat tusind kroner ned, så den koster 2999 kroner.

ID1 kan købes direkte fra ID2MEs webshop eller hos Telia. 

Du kan læse Alt om DATAs anmeldelse af ID1 her.

International ekspansion

Del denne