Home » Skærm » Dansk skærmdelings-teknologi rammer nu markedet
Dansk skærmdelings-teknologi rammer nu markedet

Dansk skærmdelings-teknologi rammer nu markedet

Share

Danske Airtame er nu klar til global lancering af sin innovative trådløse skærmdelings-teknologi i kølvandet på virksomhedens rekordsættende crowdfunding-kampagne

Airtame som har udviklet en trådløs HDMI-løsning til skærmdeling lancerer i dag deres produkt på verdensplan. Oven på den succesfulde crowdfunding-kampagne sender Airtame netop nu flere end 22.000 enheder til pre-order-kunder og beta-testere, og samtidig er den unge danske virksomhed klar til at lancere deres produkt på markedet.

”Vi er ekstremt glade for at kunne lancere Airtame”, siger CEO og stifter af Airtame, Jonas Gyalokay. ”Efter måneder med beta-tests, hvor vi har arbejdet hårdt på at finpudse produktet, er vi nu klar til at frigive vores produkt. Vi er meget taknemmelige for den indsats vores testere og tidlige kunder har lagt i produktet. De har været med til at forme det endelige Airtame produkt og vi er nu et skridt nærmere vores vision om en verden med mødelokaler uden kabler og ledninger”.

Airtame er et lille HDMI-stick, som kan indsættes i ethvert HDMI-baseret TV eller projektor. Den gør det muligt for brugerne at spejle deres PC/Mac skærme og streame billeder og præsentationer fra deres mobiltelefoner og tablets trådløst – blot ved at installere Airtame-appen på deres enhed. Airtame er udviklet til at imødekomme og forbedre virksomheders digitale kommunikationsbehov, og muliggør streaming til én eller flere skærme, fra et hvilket som helst styresystem og tilbyder også dual Wi-Fi support.

[pt id=’2035272′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Modtager-apparatet skal blot have en HDMI-indgang så kan du bruge Airtame.”‘]

Modtager-apparatet skal blot have en HDMI-indgang, så kan du bruge Airtame.

På trods af at Airtame er en virksomhedsløsning ligger prispunktet tættere på andre kendte forbrugerprodukter, og kan naturligvis også med fordel anvendes af almindelige private forbrugere. Airtames løsning balancerer således prismæssigt tæt på forbrugerprodukter som Apple TV og Chromecast, men tilbyder samtidig en lang række essentielle virksomhedsspecifikke funktioner. Løsningen gør virksomheder i stand til at implementere og håndtere mange enheder, integrere disse med professionelle netværk via WPA2 support eller over en kablet Ethernet forbindelse, samt forbinde direkte til Airtame via dens egen IP adresse.”

Airtame kan i Europa købes igennem distributøren EET Europarts. Produktet kan også købes direkte på Airtame.com, hvor man i en begrænset periode vil kunne erhverve produktet for 1.499 kr. Fra 1. oktober 2015 vil Airtame koste 2.199 kr. Begge priser er eksklusiv moms.

Rekord i crowdfunding

Sidste år gennemførte Airtame en meget succesfuld crowdfunding kampagne på Indiegogo, hvor selskabet, gennem forudbestiller fra kunder, indsamlede over 8 mio. kroner fra 86 lande på blot 60 dage. Dette gjorde Airtame til det mest succesfulde crowdfundede produkt i Europa nogensinde. Igennem det sidste år har virksomheden udviklet og testet både hardware og software, og løbende sendt produktet til de allerførste pre-order-kunder. Desuden har Airtame fået over 9 millioner i venture-investering fra SEED Capital og Libratone-grundlægger Tommy Andersen.


TAGS
chromecast
skærmdeling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S