Home » AOD Pro » Dansk it-rådgiver vender underskud til millionoverskud efter hektisk corona-år
Dansk it-rådgiver vender underskud til millionoverskud efter hektisk corona-år

Dansk it-rådgiver vender underskud til millionoverskud efter hektisk corona-år

Share

Conecto, der leverer it-løsninger og rådgiver om bl.a. fjernarbejde, præsenterer et solidt årsregnskab for 2020 med 11 pct. vækst i omsætningen og et resultat på 4,1 mio. kr. Dermed er det lykkedes at vende et underskud på 2,5 mio. kr. til overskud allerede første år med en ny strategi og ny adm. direktør. Målet for 2021 er en 33 pct. vækst i antal medarbejdere

2020 var et hektisk år for Conecto, som indebar udrulningen af en ny strategi og et hop fra 2,5 mio. kr. i underskud til 4,1 mio. kr. i overskud EBIT. Samtidig steg omsætningen med 11 pct. i forhold til 2019.

Tobias Nawrocki, der tiltrådte som adm. direktør for Conecto d. 1. januar 2020, er tilfreds med resultatet, der er opnået efter et hektisk år. “Vi har fokuseret på at implementere vores nye strategi, der skal gøre det lettere for vores medarbejdere at prioritere deres arbejde. Vi vil især gerne understøtte konsulenterne, så de kan fokusere på at rådgive og være endnu tættere på kunderne, for det er netop der, de gør en kæmpe forskel. Under coronakrisen har vores konsulenter bl.a. været med til at sikre, at vores kunder har kunne fortsætte deres arbejde nogenlunde som normalt via sikre fjernarbejdsløsninger,” siger Tobias Nawrocki, adm. direktør i Conecto.

Se også:  TP-Link Deco X20 [TEST]: Overkommelig mesh-power
Mange nye kolleger i 2021

I januar 2020 begyndte Conecto at eksekvere sin nye strategi med fokus på såvel strømlining af interne processer som arbejdet med tre centrale forretningsområder, der skulle være pejlemærker for alt i forretningen. Strategien har haft den effekt, at virksomheden fortsat oplever en stigning i antallet af kundehenvendelser og således også nye projekter.

“Vi kan se, at det, vi gør nu, virker, og derfor fastholder vi kursen. Ambitionen er at have mindst 10 nye kolleger ved udgangen af 2021. Det har vi brug for, da den voksende efterspørgsel på vores løsninger og kompetencer, vi så sidste år, er fortsat ind i 2021,” fortæller Tobias Nawrocki.

Corona boostede forretningen

En del af Conectos kerneforretning er at rådgive virksomheder om fjernarbejde. Det betød, at Conecto oplevede en øget interesse fra kunderne i foråret 2020. Nedlukningen var dermed medvirkende til en øget omsætning, men den største forskel for årets resultat skyldes medarbejderne, der har brugt betydeligt mere tid ude hos kunderne.

Se også:  Bærbare pc'er [STORTEST]: Stærke og robuste bærbare til det hybride jobliv

“Ligesom mange andre virksomheder blev vi tvunget til at omlægge vores processer. Det var dog lettere for os at skifte til 100 pct. hjemmearbejde, da vi rådgiver inden for området – og fordi vores mantra er Work is not a place. Når det er sagt, så har medarbejderne ydet en utrættelig indsats i en svær tid, og deres fokus på kunderne har gjort, at vi kan præsentere et solidt resultat for 2020,” siger Tobias Nawrocki.

Første danske virksomhed til at vinde global Citrix-pris

Conecto vandt i starten af 2021 to internationale Citrix-priser, som uddeles hvert år blandt mere end 10.000 partnere. Conecto vandt som den første danske virksomhed både “Global partner of the year” og “Northern Europe Cloud partner of the year”.

“De to priser er et skulderklap, der betyder, at vi går ind i 2021 med ekstra rank ryg. Vi er blevet valgt foran langt større virksomheder, og det kan kun lade sig gøre, fordi vi har de dygtigste konsulenter i markedet. Vores vigtigste opgave lige nu er at tiltrække endnu flere talenter til vores hold, så vi kan fortsætte væksten,” siger Tobias Nawrocki.


TAGS
aod pro
conecto
erhverv
hjemmearbejde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S